Loading…

Fun Island Resort

Maldiverne lyder dyrt, ikke? Det KAN det også være - men det BEHØVER det ikke være! Se f.eks. bare her:

Fun Island Resort er perfekt til jer, som bare vil slappe af, dykke og nyde det kridhvide sand og det krystalklare hav, man finder på Maldiverne - uden at det behøver hænge sammen med luksushoteller og 5 stjernede gourmetmiddage.

Resortet er beliggende ca. 45 minutter med speedbåd fra Male lufthavn. Fra den lange mole går man ind til receptionsområdet, hvor man også finder baren, en lille butik samt dykkerbutikken. I receptionen kan man tilmelde sig udflugter til lokale øer eller hovedstaden, delfin cruise etc.

Værelserne er alle komfortable uden at være fyldt med overdådig luskus. De strækker sig i en nærmest lige linje ud over midten af øen, så alle har kort gåafstand til strandkanten. Øen kan gås rundt på ca. 20 minutter og hus revet byder på fantastiske snorkel oplevelser. Værelserne har terrasse og 2 liggestole. Selve værelset er indrettet med køleskab, lænestolshjørne, air condition og badeværelse. Der er de fornødne faciliteter, men samtidig fokus på, at det er de udendørs omgivelser, man er kommet til øen for at nyde, hvorfor der ikke er tv på værelserne.

I baren er der wifi samt et mindre udbud af retter udenfor restaurantens åbningstider. Tre gange om dagen åbnes der for restauranten, hvor en international buffet serveres. Hvis der skal ske lidt ud over at nyde stranden, så er det muligt at leje jetski, kajak og både. Vil man til gengæld under havoverfladen, kan man besøge øens husrev, tilmelde sig snorkelture samt booke dykkerture. Der er desuden et lækkert Spa, hvis man trænger til forkælelse. Øens nordlige hjørne byder på endnu en bar, der har åbent om aftenen, og hvor der til tider er underholdning.

Fun Island er et godt valg til jer, som vil nyde stranden og vandet - uden at det behøver være top-luksuriøst!