Loading…

Conrad

Conrad ligger i en billidskønt hjørne af Maldiverne og spreder sig over to øer, som er omkranset af levende koralrev og krystalklar lagoon. Hotellet er to gange kåret til 'Verdens Bedste Hotel' og til 'Bedste Resort' flere gange. Fra man ankommer til Malé lufthavn så er der adgang til The Conrad Lounge indtil afgang til øen, som ligger på den Sydlige Ari atol. Man kommer til øen enten med en 30-minutters flyvning med vandflyver eller en kort indenrigsflyvning til en nærliggende ø efterfulgt af speedbåd.

Der er 150 særdeles luksuriøse villaer fordelt på Beach Villas, Water Villas og Water Villas med egen spa afdeling. De har alle inkluderet snorkeludstyr, de forskellige vand aktiviteter, som ikke kræver en motor, wi-fi og adgang til fitness center.
Når man bor på Conrad, så kan man spise på en af 12 fantastiske restauranter inklusiv en restaurant bygget i glas under vandet samt forskellige luksus spa-behandlinger.

Beach Villas er 150m2 og ligger mellem svajende palmer og tropiske grønne områder. Der er direkte adgang til den pudderbløde hvide sandstrand og det turkisblå vand i Det Indiske Ocean. Nyd lyden af bølgerne på den intime udendørs terrasse eller nyd et unikt udendørs badeværelse og en luksuriøs udendørs badepavillon med stråtag. Strandvillaer er placeret på hver side af øen, hvor nogle modtager morgensolopgangen, mens andre viser den spektakulære aftensolnedgang.

Hvis det skal være det ypperste og man vil værne mest muligt om sit privatliv, så vælg The Maraka, som er en eksklusiv 2 etagers villa på - og under - vandet med egen butler og kok.

Opholdet inkluderer morgenmad. Det er muligt at opgradere til halvpension, helpension eller all inclusive.