Loading…

São Miguel

São Miguel er den største og den mest besøgte ø i Azorerne. Øen er særligt kendt for de vulkanske søer, der er plettet ud over et grønt landskab. Men São Miguel byder også på historie og arkitektur, aktiv ferie og lækre strande.

En vandretur rundt for at opleve nogle af de smukke søer er et absolut must på São Miguel. Et højdepunkt er Vale das Furnas, som rummer et vildt landskab i bunden af et vulkansk krater. Her bobler varmt vand op af jordens sprækker og giver mulighed for at tropiske planter kan vokse tæt op af planter, der hører til i et koldere klima. Øen er også hjemsted for Europas eneste ananas- og teplantager. Mange forbinder også Azorerne med de vilde hyacinter, der dækker øgruppen i smukke farver, når de er i flor. Hyacinterne får man også rig lejlighed til at opleve på São Miguel.

Ponta Delgada strækker sig ud over en bred havn og byen er blevet centrum for øens turisme. Her kan man blandt andet besøge museer, monumenter, historiske gader, gode restauranter og et væld af butikker.

Udvalgte hoteller i São Miguel

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere