Barbados - St. Vincent - Grenada

Dyk ned i det krystalblå, caribiske hav, udforsk frodige regnskove og oplev sprudlende kultur på tre caribiske øer. PRISEN ER INKL. FLY
Barbados, Strand og lyseblåt hav
Du er her:
 • Barbados - St. Vincent - Grenada
location Grenada
location 4 dage / 3 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 0 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Rejs til det caribiske øhav og oplev 3 enestående øer – Barbados, St. Vincent og Grenada. Øerne har hver især helt unikke ting at byde på, men fælles for alle er de hvide sandstrande, hvor klart havvand roligt ruller ind mod land. Også stier gennem frodige regnskove, der dækker det kuperede landskab og maler alt i grønt, kan udforskes på alle øerne. Gå endelig heller ikke glip af øernes farverige kultur, der fortryller alle sanser gennem rytmer, dufte, smagsoplevelser og lokal kunst.

Dag 1: Ankomst til Barbados
Dag 2-4: Barbados
Dag 5: Barbados – St. Vincent
Dag 6-8: St. Vincent
Dag 9: St. Vincent - Grenada
Dag 10-12: Grenada
Dag 13: Afgang fra Grenada

Hoteller:

Se 'Detaljeret program'.

Forslag til opgradering af hoteller:

Radisson Aquarica Resort, Barbados
Radisson Aquatica Resort Barbados ligger på en kilometerlang hvid sandstrand langs Carlisle Bay og tilbyder en betagende udsigt over øen og det turkisblå hav. Udover de idylliske, tropiske omgivelser ved havet tilbyder hotellet også et udendørs pool område og et fitnesscenter.
Beachcombers Hotel, St. Vincent
Mellem træer, blomster og palmer, som i en botanisk have, ved Villa Beach på den sydlige del af St. Vincent, ligger dette hyggelige familiedrevne boutique hotel. Beachcombers Hotel er et smagfuldt indrettet hotel, der ligger tæt på havnen, et pulserende centrum, hvor I har nem adgang til byens attraktioner ved vandet, prisbelønnede restauranter og gode butikker. Hotellet har tilmed en swimmingpool med et dæk, som begge har en pragtfuld udsigt ned over den gyldne strand. Herfra kan I nyde solnedgangen med en kølig cocktail ved jeres side. Hotellet har deslige engen restaurant, med alt god fra havet, tilsat lokale grønsager.
Mount Edgecombe, Grenada
Mount Edgecombe Boutique Hotel ligger i hjertet af den grenadiske regnskov, omgivet af 28 hektar smuk skovfyldt jord, rig på bl.a. kakao- og frugttræer. Hotellet ligger på en skråning, hvorfra I kan nyde udsigten ud over den frodige regnskov. Hotellet udnytter den frodige jord i regnskoven ved selv at dyrke frugter, grønsager og alverdens aromatiske krydderier, som I kan dufte til, mens i går fredfyldte ture langs stedets Spice Trails. Disse hjemmedyrkede råvarer bruges i restauranten, The Edge. Derudover har hotellet også to infinity-pools, hvorfra I kan nyde overdådige solnedgange over Det Caribiske Hav. Hos Mount Edgecombe Hotel får I oplevelser for alle sanser, fra restaurantens omhyggeligt sammensatte menuer "fra jord til bord" til lyden af sangfugle fra jeres balkon og smukke udsigter i massevis.
eller

Bougainvillea Beach, Barbados
Bougainvillea Barbados' uforlignelige beliggenhed - langs den glitrende Maxwell Beach på øens pragtfulde sydkyst - er måske hotellets mest bemærkelsesværdige træk. Men det er langt fra det eneste hotellet har at byde på. Hotellet byder bl.a. også på et moderne fitnesscenter, tre udendørs pools, gode snorkle muligheder, kajak og padle boarding. Hvis du har beskæftiget dig med de fysiske aktiviteter kan du lindre trætte muskler i Karma Spa.
Det 4-stjernede Bougainvillea Beach Resort ligger på stranden i Christ Churchs Sogn, mindre end 2 km fra Turtle Beach og Dover Strand. Dette resort har også udendørs tennisbane, 2 restauranter, 2 barer/lounges samt en poolbar.
Hotel Grenadine House, St. Vincent
Grenadine House ligger i Saint Vincent og Grenadinernes hovedstad, Kingstown. Mere specifikt ligger hotellet i Kingstown Park med udsigt over byen. Hotellet har en dejlig udendørs pool, en terrasse med havudsigt, en bar, spa og wellness og egen intime restaurant, The Sapodilla Room. Derudover har hotellet også historisk betydning. Bygningen, der huser Grenadine House, er oprindeligt kendt som The Great House og blev bygget i 1765 som residens for den britiske administrator af øen, Saint Vincent. Dog er hotellet nu fuldstændig renoveret og opgraderet. Lige i nærheden af Grenadine House ligger den ældste botaniske have på den vestlige halvkugle. De fantastiske Montreal Gardens er bestemt et kig værd og byder på et stort, imponerende udvalg af planter, træer og buske.
Coyaba Beach Resort, Grenada
Coyaba Beach Resort har en smuk beliggenhed på Grande Anse-stranden og har udendørs pool, fitnesscenter og restaurant. Samtlige lyse værelser på Coyaba Beach Resort er indrettede i caribisk stil og tilbyder udsigt over haven eller Det Caribiske Hav. Centrum af St. Georges Bay ligger mindre end 10 minutters gang fra feriestedet. Naturreservatet Grand Etang ligger 10 km derfra.

Billeder fra Barbados - St. Vincent - Grenada

Detaljet program

 • Dag 1 : København - Barbados

  Når i ankommer til Barbados finder i vej til jeres hotel, Butterfly Beach Hotel. Butterfly Beach hotel ligger direkte ud til stranden på den sydlige del af Barbados i byen Oistins. Dette turistklasse hotel har af den grund en havudsigt, man ikke kan sætte en finger på, og det klare, blå vand er til at se både fra hotellets pool og udendørs boblebad. Hotellet har derudover også et fitnesscenter og egen restaurant, bar, bibliotek og terrasse. Hotellet har en afslappet og hyggelig atmosfære samtidig med, at det ligger tæt på flere hvide sandstrande og flere af de faciliteter, øen har at byde på. Selve byen, Oistins, som hotellet ligger i, er en aktiv fiskerby. Især fredag aften er der liv i byen på grund af den ugentlige fiskefest i Oistins Bay Gardens. Maden er den største attraktion - fremragende fisk, hummer osv. tilberedes og serveres foran jer i meget uformelle omgivelser.
 • Dag 5 : Barbados - St Vincent

  I finder vej fra hotellet til lufthavnen. I flyver fra Barbados til St. Vincent. Fra lufthavnen finder i hen til jeres hotel, Sunset Shores Beach Hotel. Omkring 6,5 kilometer fra hovedstaden, Kingstown, ligger Sunset Shores Beach Hotel. Hotellet er beliggende helt ned til en smuk sydvendt strand, hvorfra man kan man nyde den tropiske havbrise, bølgernes brusen og svejende palmer. Her kan I nyde det krystalblå, caribiske hav, enten når I slappe af på stranden eller hvis i vælger at snorkle, dykke eller sejle i kajak i havet. Betingelserne for maritime aktiviteter er i top i disse omgivelser. I hotellets restaurant serveres der lækre caribiske retter af både fisk og skalddyr, forskelligt kød og lokale grøntsager. Oplev solnedgangen ved poolen med en cocktail i hånden, når en fredfyldt dag er ved at være omme.
 • Dag 9 : St Vincent - Grenada

  Fra hotellet tager i til lufthavnen, hvorfra i flyver til Grenada. Efter ankomst tager i til jeres hotel, Siesta Hotel. Knap 5 minutters gang fra Grand Anse strand i det sydlige Grenada finder man Siesta Hotel i grønne omgivelser. Dette familieejede hotel ligger på en bjergskråning og vender ud mod kysten, hvilket giver muligheden for at se nogle skønne solnedgange ud over det Caribiske Hav. Her kan I slappe af mellem kvidrende fugle og banantræer, ligge ved poolen hele dagen, gå en tur ved stranden eller spise lækre kreolske og internationale retter ved hotellets restaurant La Deliciosa. Derudover er der ikke mere end en kort gåtur fra hotellet til et udvalg af butikker og restauranter. De betagende tropiske omgivelser og hotellets naturlige charme gør Siesta Hotel til en enestående feriedestination.
 • Dag 13 : Grenada - København

  I dag tager i til lufthavnen og flyver tilbage til København

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 0 pr. person
4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Fly t/r fra Danmark
* Fly mellem øerne
* 4 nætter på Butterfly Hotel på Barbados
* 4 nætter på Sunset Shore Hotel på St. Vincent
* 4 nætter på Siesta Hotel på Grenada

Ved opgradering til disse hoteller er prisen 18.250,- pr. person
- Raddision Aquatica Resort
- Beachcombers Hotel
- Mount Edgecombe Boutique Hotel (morgenmad inkluderet)

Ved opgradering af disse hoteller er prisen 20.100,- pr. person
- Bougainvillea Beach
- Hotel Grenadine House
- Coyaba Beach Resort

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Alt lufthavnstransport
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Lokale skatter og visum udgifter
* Rejseforsikring

CP 260723 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/