Loading…

Pu Luong Retreat

Pu Luong Retreat er bygget på en bjergside omgivet af risterrasser og flotte grønklædte bjerge. Her kan man finde en helt særlig ro og afslappende stemning. I den varme luft er poolens nedkølende effekt særlig behagelig, og når man ligger der og kigger ud over landskabet og nyder udsigten til bjerge og risterrasser, man kan se så langt øjet rækker, kan man kun formå at komme ned i gear og glemme alt om den hektiske hverdag derhjemme.

 

Restauranten er placeret på stedets højeste punkt og er bygget i lokale bambus-materialer. Fra bordene er der udsigt ud til den grønne have, og hvis man vil sidde under åben himmel, har man også mulighed for det. Man kan nyde udsigten til den grønne have med et lækkert måltid mad, hvor man kan vælge mellem et bredt udvalg fra både det asiatiske, det vestlige og det traditionelle køkken.


Fra alle værelserne er udsigten til bjerge, rismarker og smukke dale helt fascinerende og bidrager især til roen og den afslappende stemning, der eksisterer på hotellet. Alle værelserne er rummelige med hyggelige træmøbler og badeværelser af marmorsten.