Loading…

Rayawadee Krabi

Rayavadee er indbegrebet af et thailandsk luksusresort.

Resortet ligger uforstyrret yderst på en lille halvø ved Phangna-bugten. Resortet og dets to strande er omgivet af stejle klipper, så det nærmest føles som om, man er på sin egen ø. En følelse, der kun bliver forstærket af, at eneste adgangsvej til resortet, er med båd. Bliver det hele lidt for isoleret, kan man dog hurtigt komme til Railay Beach, hvor man finder de klassiske thailanske strand-restauranter med fiskerbåde på stranden, der om aftenen fyldes op med is og dagens fangst, så man kan udvælge sig sin egen favoritfisk, der bliver grillet ved bestilling. Her kan man sidde med fødderne i sandet og nyde det afslappede stemning og bølgernes blide skvulpen.

Rayavadee er alt, hvad man forventer af et 5* resort. Næsten alle villaerne er i to etager med store private terrasser - og masser af plads.

Rayavadee er både velegnet til par og børnefamilier. og tilbyder et væld af aktviteter. Villaerne er spredt over et relativt stort område, så rejser man som par, kan man sagtens finde et fredeligt hjørne, hvor man ikke bliver forstyrret. Her er naturligvis en vidunderlig spa, mulighed for masser af udlfugter, flere restauranter og en fantastisk pool - kort sagt; alt hvad der kræves af et både luksuriøst og afslappet 5* thailandsk resort.