Loading…

Koyao Island Resort

Koyao Island Resort ligger på Koh Yao Noi i den berømte øgruppe Phang Nga Bay i det sydlige Thailand. Fjernt, men alligevel let tilgængelige, er man omgivet af afsondrede strande, regnskove og ubeboede øer på et sted, hvor masseturisme og hoteller er langt væk, og den oprindelige thailandske gæstfrihed har frit spil.

Resortet er designet i en traditionel thailandsk arkitektonisk stil, som smelter elskværdigt ind i de kokospalme fyldte omgivelser. Nyd måltider og kølige drinks på resortets 3 restauranter og barer. Hvis dagen skal starte romantisk, så hop i poolen ved solopgang og få serveret morgenmaden på en flydende bakke i vandet. Hvis dagen skal slutte romantisk snup en privat bbq med levende lys i villaen under stjernehimmelen eller tag en longboat ud til en af strandene og nyd hinandens samvær imens solen går ned. Få dagene til at gå med snorkling, cykelture, kajakker, yoga og naturligvis mange dukkerter i den skønne infinity pool.

Hver villa, i thailandsk stil, vender ud mod stranden for en fantastisk udsigt over bugten. Man finder den perfekte balance mellem nature og luksuriøs stil. De er lavet af lokale materialer med naturlige palmebladstage, som sammen med den herlige havbrise giver mulighed for et køligt og behageligt ophold.
Der er flere typer villaer:
See-Breeze studio lejlighed på 50+ m2 og med balkon.
Beach Villa og Beach Villa Suite på 100+m2 med balkon og plads til 2-3 personer.
Family Beach villa på over 100 m2 og med plads til op til 6 personer.

Villaerne ved stranden eller direkte på stranden, har en spektakulær udsigt over James Bond øgruppen med over 220 m af resortets egen strand.