Loading…

Hotel Rachamankha

Rachamanka er et af vores absolut favorithoteller i Chiang Mai.

Det lille luksuriøse boutique hotel ligger midt i den gamle bydel, og når man går på gaden udenfor, kan man næsten ikke tro, at der herinde - bag murene - findes så fredelig en verden.

Hotellet er dekoreret med kunst fra verden rundt, og man føler sig nærmest hensat til et kongepalads, når man bevæger sig omkring, dog uden at hotellet af den grund på nogen måde opleves som stift og upersonligt. De små gårdhaver fungerer som sande oaser. De bringer gæsterne helt ned i gear og bidrager til den hyggelige og intime atmostære. Her er man langt væk fra gadens larm og os. Er man interesseret i Thai-historie og -kultur, vil man føle sig hjemme i det fantastiske bibliotek, som også er et godt sted at falde i snak med de andre gæster. De 25 værelser er - som resten af hotellet - smukt dekoreret, og det er himmelsk at trække sig tilbage hertil efter en travl dag med at udforske en af Thailand hyggeligste byer.

Det kan ikke undre nogen, at Rachamanka har en fast skare af gæster som år efter år vender tilbage - nogle for at blive her i ugevis og bare nyde omgivelserne.