Loading…

Mercure Koh Chang Hideaway

Smagfuldt resort af høj kvalitet i fredelige omgivelser er de første ord, der falder os ind, når vi skal beskrive Mercure Koh Chang.

Hotellet ligger på Bai Lan Bay, den sydligste strand på Koh Chang. Her er der fred og ro i forhold til det lidt hektiske liv på White Sand Beach, men alligevel kun ca. 25 minutter væk med den lokale taxa. Til gengæld er den hyggelige og autentiske fiskerby, Bang Bao, med mange lækre fiskerestauranter og butikker, kun 5 minutters kørsel derfra.

Hotellet har 96 værelser - deluxe værelser med pool- eller havudsigt og poolvillaer med egen swimmingpool. Alle værelser er holdt i en lys og elegant stil og har generelt store badeværelser, mange med jacuzzi. Til hotellet hører en lille privat strand og et glimrende poolområde inkl. børnepool. Man finder flere jacuzzi´er omkring poolen på den hyggelige træterrasse. Der er mange forskellige former for vandsportsaktiviteter, et godt fitnesscenter og spa’en tilbyder et stort udvalg af behandlinger. Hotellets restaurant tilbyder både vestlig og thai køkken og tæt ved hotellet er der flere mindre, lokale restauranter.

Mercure Koh Chang er et rigtigt godt 4-stjernet hotel, med et højt serviceniveau, som I skal vælge, hvis I gerne vil bo på et af øens bedste hoteller og samtidig være lidt i fred for hurlumhejet på White Sand Beach. Det er perfekt til familier med børn, men kan også bruges af jer, som bare ønsker en badeferie i fred og ro.