Loading…

Singapore

Singapore er et af de pæneste og reneste steder, man kan besøge i verden. Et stykke tyggegummipapir smidt på gaden kan nemt medføre rengøringstjeneste eller i grove tilfælde en udvisning. Hvis man vil opleve en helt anden verden, skal man ikke bevæge sig langt - alt i Singapore ligger tæt på alt. Et besøg i Chinatown kan anbefales - en ægte kinesisk landsbyoplevelse med alt, hvad dertil hører af dufte, medicinmænd og farver. Glem heller ikke at besøge Little India og de to malaysiske kvarterer, Kampong Glam og Geylang Serai. Meget af det gamle koloniale præg og den asiatiske arkitektur er dog gået fløjten, og er i dag erstattet af højhuse i marmor, stål og glas og alt det, der har været med til at gøre Singapore til en økonomisk succes. Visionen må siges at være lykkedes og Singapore er det mest velfungerende land i Sydøstasien.

Shopping
På Orchard Road kan man købe, alt hvad hjertet måtte begære. Singapore har i mange år satset på at blive verdens indkøbscenter nummer et, og det er stort set lykkedes.

Det er også næsten utænkeligt at besøge Singapore uden at kigge indenfor på Raffles Hotel. Et af verdens mest kendte hoteller, beskrevet i utallige bøger. Baren har gennem tiderne været hjemsted for mange forfattere, eventyrere og journalister. Det var her, at man i 1915 kréerede drinken "Singapore Gin Sling" - og den serveres stadig med stil og klasse, enten i baren i lobby'en eller i The Long Bar på første sal!

Historie
Hvis man dykker ned i historien, vil man opdage, at Singapore oplevede en traumatisk og meget dramatisk tid under anden verdenskrig. Japanerne indtog Singapore og byens store engelske garnision måtte vandre i japansk fangeskab. Et nærmere indblik i historien får man på Sentosa Island - et levende museum og en forlystelsespark i byens havn, der iøvrigt er en af verdens travleste. Turen til Sentosa foregår på spektakulær vis med en svævebane højt over de mange skibe.

Hvid strand og kokospalmer
Skulle man få lyst til at opleve hvide strande og kokospalmer, skal man blot tage færgen fra Singapore til en af de to indonesiske øer, Bintan eller Batam, der ligger en times sejlads mod syd. Pludselig står man i en anden verden, hvor afslapning, golf og tennis og fremragende hoteller ligger som perler på en snor.

Udvalgte hoteller i Singapore

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere