Loading…

Borneo

Udvalgte rejseforslag i Borneo

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Borneo

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Borneo

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Borneo


70% af Borneo er dækket af regnskov, så er man vild med natur og dyreliv, er Borneo det helt rigtige rejsemål. Borneo er dog andet og meget mere end regnskov. Her er det muligt at møde og overnatte hos de tidligere hovedjægere, Iban folket, bestige sydøstasiens højeste bjerg, Mount Kinbalu eller tage på snorkelture blandt farverige fisk og koraller.

Borneo - tag bare børnene med
Borneo egner sig fortrindeligt til en rejse med hele familien - det er meget bedre end en tur i zoo! Det bedste tidspunkt for en rejse til Borneo er i tilgift den danske sommer - så måske var her en sommerferie ide? Som alle andre rejser med børn skal man naturligvis huske en god portion tålmodighed og lidt ekstra planlægning - men så kan familien til gengæld også få en oplevelse for livet!

Borneo er verdens tredje største ø, og er i virkeligheden delt mellem Malaysia og Indonesien. Den malaysiske del af Borneo, som vi her taler om, består af to stater: Sabah og Sarawak.

Mange mener, at Sabah er det "rigtige" Borneo. Det er her, man finder orangutangerne og skildpadderne. Men Sarawak er bestemt også et besøg værd - især hvis man gerne vil møde Iban folket. Det er iøvrigt en almindelig misforståelse, at Iban folket har været kannibaler. Det er ikke tilfældet. De jagtede deres fjender for at slå dem ihjel - og hakkede hovedet af som en pokal. Men halshugning blev forbudt i i midten af 1800-tallet - selvom enkelte japanere vist nok blev et hoved kortere efter deres "besøg" på Borneo under 2. Verdenskrig.

Sarawaks hovestad hedder Kuching, og her kan man sagtens bruge et par dage, inden man tager i junglen. Besøg f.eks. kattemuseet - det første af sin art i verden - eller tag på en dagstur til Bako National Park.

Hovedstaden i Sabah er Kota Kinabalu. Byen ligger midt mellem en bjergkæde og det Sydkinesiske Hav og er bl.a. udgangspunkt for ture til Mount Kinbalu.

På nogle af øerne udfor Borneos østkyst kan man opleve skildpadderne komme op på stranden for at lægge æg og på øerne heromkring er der også gode muligheder for at snorkle.

Borneo har alt det, der skal til for at gøre en rejse oplevelsesrig og mindeværdig!

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, også kaldet KK og tidligere kendt som Jesselton, er Sabahs hovedstad. Byen blev næsten total ødelagt under Anden Verdenskrig, men er i dag en moderne by med 250.000 indbyggere og med en…
Læs mere

Kuching

Sarawak er tre gange så stor som Danmark og den største af de malaysiske stater. Her er uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv, brusende vandfald og floder, spektakulære huler og spændende folkesl…
Læs mere
Ibanlanghus, Borneo, Malaysia

Sandakan

På Sabahs nordøstkyst ligger kystbyen Sandakan, der er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i Borneos fantastiske dyreliv med orangutanger, havskildpadder, sjældne næseaber, elefanter og…
Læs mere
Orangutang, Borneo, Malaysia