Loading…

Namkat Yorla Pa Resort

Nam Kat Yorla Pa ligger i et beskyttet skovområde langs floden Nam Kat og er derfor et godt sted at overnatte, når de frodige omgivelser skal opleves. Resortet hjælper gerne med at arrangere udflugter, så I kan få denne del af Laos at se på den bedst tænkelige måde.

Namkat Yorla Pa åbnede i 2016 og indtager det beskyttede skovområde langs Nam Kat-floden. Beliggende i Oudomxay-provinsen i det nordøstlige Laos, er resortet virkelig en af de smukkeste og mest populære øko-turismedestinationer i Laos og Sydøstasien. Namkat Yorla Pa er et luksuriøst øko-hotel, vis design i høj grad trækker på de arkitektoniske og kulturelle påvirkninger fra den historiske Oudomxay-region. Namkat Yorla Pa tilbyder nogle af verdens mest udsøgte boliger, der omhyggeligt blander moderne arkitektur med traditionelle materialer for at skabe en tidløs elegance. Kernen i resorten er ønsket om at fremvise den smukke natur, og samtidig sikre dens beskyttelse gennem fremme af bæredygtig rejsepraksis.

Dette dejlige feriested tilbyder meget rummelige boliger beliggende ud til smukke omgivelser. På stedet er der både restaurant, swimmingpool, spa og meget mere.

Namkat Yorla Pa er underlagt FACET (Forestry Area Conservation Ecological Tourism), som leverer bæredygtige turismetjenester i det beskyttede område Nam Kat Yola Pa til gæster, samtidig med at det giver bæredygtig beskæftigelse til vores samfund.