Loading…

4 Rivers Floating Lodge

Tæt på grænsen til Thailand - midt på floden i verdens største mangroveregnskov - ligger et ganske særligt lodge: 4 Rivers Floating Lodge. Man kan komme hertil ad vandvejen, og fornemmelse af virkelig at være langt væk fra alting er derfor helt fuldendt. Herude ligger 12 afrikanske luksustelte, som ligger på hver sin individuelle tømmerflåde på selve floden. Tømmerflåderne er forbundet af en gangbro, så man virkelig får fornemmelsen af at gå på vandet, når man skal hjem til sit telt.

Teltene er gigantiske og er naturligvis indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Vi gætter dog på, at I aldrig får tændt for fladskærmen, da naturen jo ligger lige udenfor og venter på at blive udforsket. Og det er er rigeligt at tage sig til på 4 Rivers; trekkingture i junglen, kajakture, fisketure - eller måske er det nok blot at ligge på jeres egen store terrasse og og nyde udsigten, mens tømmerflåden vugger blidt på floden.

Om morgenen vågner man op til lydene fra regnskoven og tågen, der langsomt letter over kardemommebjergene. Området heromkring bjergene var nærmest uberørt indtil slutningen af 90'erne, da det i årevis fungerede som det sidste tilflugtssted for Khmer Rouge. Man finder derfor næppe et mere uspoleret stykke regnskov i hele Sydøstasien.

Lodgen er bygget af miljøvenlige materialer og arbejder aktivt for at bevare regnskoven - uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvalitet og luksus.

Vi anbefaler mindst 2 - helst 3 - nætter på 4 Rivers Floating Lodge