Loading…

Østlige Cambodia

Udvalgte rejseforslag i Østlige Cambodia

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Østlige Cambodia

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Østlige Cambodia

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Det østlige Cambodia byder på frodige omgivelser omkring Mekongflodens bred, hvor den snor sig ned gennem landet. Fra Laos løber floden ned igennem Cambodias hovedstad Phnom Penh og videre til den vietnamesiske grænse. Søger man mod Vietnams gænse, kan man opleve rullende bakker, minoritets landsbyer og sprudlende vandfald.

Hovedstaden Phnom Penh er en storby med trængsel, templer, paladser samt voldsomme vidnesbyrd fra borgerkrigen. Under Khmer Rouge regimet i 1980'erne led befolkningen under diktatoren Pol Pots styre. Vidnesbyrd fra denne tid findes blandt andet i fængslet, der gik under navnet S21, og de berygtede marker, kaldet Killing Fields. Landet og hovedstaden er dog stille og roligt blomstret op igen, og i dag er dele af hovedstaden domineret af store, moderne skyskrabere. Traditionerne er dog ikke glemt, og der kan også stadig findes smukke templer i byen.

På en rejse til Cambodia kommer man derfor ikke uden om at besøge landets hovedstad, der båder fortæller historien, om et land i borgerkrig, men også om et land i fremdrift.

Kratie

Byen er ikke den mest interessante i Cambodia, men tager man et stop i Kratie, er det værd at gå en tur på det lokale marked. Byens popularitet skyldes især, at man nord for byen kan opleve Irrawaddy…
Læs mere

Phnom Penh

Hovedstaden, hvor de 3 floder Mekong, Bassac og Tonle Sap mødes, har omkring 2 millioner indbyggere og lige så mange motorcykler - næsten. Det er nemt at finde rundt i Phnom Penhs støvede gader og str…
Læs mere
Det Royale Palads, Pnom Penh, Cambodia