Loading…

Kanga

Kanga ligger i den mest øde del af Unesco området Mana Pools. Her bor man helt tæt på de vilde dyr, der flokkes om vandhullet ved Kanga. Indlogeringen foregår i lækre telte med eget badeværelse og udendørs bad. Der er både to-personers samt familietelte. Det udendørs loungeområde samt spiseområdet ligger med perfekt udsigt til vandhullet, hvor der ofte kan spottes dyr. Med lidt held kan man derfor nyde sit aftensmåltid, mens en flok elefanter vandrer rundt ved vandhullet tæt ved.

Området omkring Kanga er meget diverst og har flodsystemer, bush og forskellige skovtyper. Vandhullet, Kanga Pan, der ligger ved campen, er den eneste vandkilde, som dyrene kan komme til året rundt. Derfor er det et naturligt centrum for områdets dyreliv. Kombineret med den øde placering kan man ved Kanga få en ægte afrikansk safari oplevelse.

Der er inkluderet to game aktiviteter hver dag. Det inkluderer blandt andet game drives, bush walks og fugleture. Der er desuden kun en time til Zambezi flodområdet, hvor man kan komme på kano- og fisketure.

Se en video fra Kanga herunder