Loading…

North Luangwa National Park

South Luangwas "lillebror" og én af Afrikas mest uberørte nationalparker. Et ægte vildnis uden veje og permanente camps, som kun får besøg af få hundrede garvede "safari"-entusiaster om året.
Kun den nordlige del af parken er åben for f.eks. kør-selv-turister, og det kun på dét ene hjulspor, der går fra vest til øst. Den sydlige del er et enestående og fantastisk vildnis område, som man kun kan besøge på arrangerede safariture med de operatører og guider, der tilbyder walking safaris og har små rustikke camps, der kun er åbne i den tørre tid.

North Luangwa Nationalpark er kun halvt så stor som South Luangwa Nationalpark og deler den samme østlige grænse, nemlig Luangwa River. Landskabsmæssigt minder den om sin sydlige storebror, men hvor Muchinga Escarpment kun flankerer South Luangwa, er hele 24% af denne højderyg en del af North Luangwa. Disse skråninger ligger jord til et anderledes habitat, hvor man bl.a. kan opleve flere fuglearter, der kun meget sjældent ses i Luangwa-dalbunden.

Hvor South Luangwa er berømt for giraffer, elefanter og leoparder, er North Luangwa kendt for store bøffelflokke, Cookson's gnuer, hyæner der her selv går på jagt fremfor at finde ådsler, og selvfølgelig det sorte næsehorn - som man dog stadig skal være mere end heldig at få et glimt af.

Ingen larmende safaribiler, ingen andre turister end de få man bor sammen med i de rustikke camps, ingen wifi, Facebook og Titter. North Luangwa er ikke for alle! Men det er en "bush-oplevelse" der ikke overgås andre steder i det etablerede Afrika. Et helt unikt safarieventyr!

Udvalgte udflugter i North Luangwa National Park

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i North Luangwa National Park

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere