Loading…

Ngorongoro Crater

Ngorongoro-krateret er et af verdens mest berømte huller i jorden - 610 meter dybt og 260 km2 stort. Det er i grunden ikke et hul, men toppen af en udslukt vulkan, der er faldet sammen. Krateret er en del af det godt 8300 km2 store Ngorongoro Crater Conservation Area, der ligger lige øst for Serengeti National Park.

Fra kraterranden har man en bjergtagende udsigt over den grønne kraterbund, hvis landskab veksler mellem slette, skov og sump-område med søen Magadi i midten. Især om morgenen når disen letter er udsigten helt fantastisk! Kraterbunden er hjem for tusindvis af dyr - gnuer, zebraer, bøfler, elefanter, flodheste, løver, hyæner sg sjakaler... Der er også gode chancer for at se næsehorn, da der her bliver gjort ekstra meget for at beskytte disse truede dyr mod krybskytteri.

Selvom Ngorongoro Crater er et forholdsvis lille og meget afgrænset område, skal man ikke forvente at se løver og elefanter myldre frem og tage opstilling ved grusvejene. Man skal have øjnene med sig og nyde det storslåede landskab i sin helhed. Medbragt frokost kan nydes på et skønt beliggende picnicsted - men pas på maden, fuglene har lært hvor der kan findes en let bid mad! Det kan også anbefales at holde sig væk i højsæsonen omkring juli og august. Der er rigtig mange turister og lidt for mange biler, selvom der nu er skåret ned på det tilladte antal besøgende pr. dag.

Udvalgte udflugter i Ngorongoro Crater

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Ngorongoro Crater

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere