Loading…

Oude Werf Hotel

Oude Werf Hotellet fra 1802 er Sydafrikas ældste Kro og beliggende i det historiske Stellenbosch i Cape Winelands, d'Ouwe Werf, ca. 30 km fra Cape Town International Airport. Dette elskværdige hotel er et nationalt monument og kendt for sin personlige service og opmærksomhed på detaljer.

Hotellet er hjemsted for mange antikviteter, skinnende trægulve og smagfulde bløde møbler hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Hotellet er beliggende i centrum af byen og har gratis parkeringsservice, have, swimmingpool og soldæk samt en famøs hudpleje klinik. Den elegante restaurant og café i haven, er desuden et populært mødested for både lokale og turister i Stellenbosch.

Grønne tiltag
Hotellet værner om de essentielle principper for ansvarlig turisme og minimerer eventuelle negative økonomiske, miljømæssige og sociale konsekvenser, det måtte have. Det er stærkt engageret i at gøre en forskel i Sydafrika og støtter globale initiativer rettet mod klimaforandringer.Oude Werf Hotel har lavet en forpligtelse at bidrage til miljømæssig velfærd, nogle initiativer omfatter genbrug af papir, plast og glas samt pærer og batterier.

Hotellet støtter Our Kids of the Cape som er en non-profit organisation der støtter sociale investerings projekter og lokale børns projekter i Cape Town området. Et udvalg, bestående af hotel medarbejdere, udvalgt af kolleger fra de respektive hoteller, fører tilsyn med driften af sociale initiativer og investeringer. Hotellets gæster opfordres til at donere til denne organisation hvortil beløbet matches af hotellet.