Loading…

St.Lucia

Udover Zululands store kulturelle arv er området også kendt for sin enestående og smukke natur, der både er utrolig frodig og varieret.

En af de største oplevelser er naturreservatet Greater St. Lucia Wetland Park - der nu har et mere ”zulu-klingende” navn, nemlig iSimangaliso Wetland Park. Dette 332.000 ha store område blev i 1999 erklæret for World Heritage Site af UNESCO hovedsagligt pga. af de exceptionelt mange økosystemer, der opretholder en rig og varieret flora og fauna. Livsnerven i parken er søen St.Lucia, der er Afrikas største deltasystem. 80 km lang og 23 km på det bredeste og hjem for 800 flodhestee, 1200 nilkrokodiller og et rigt fugleliv.

Søen er omgivet af sandklitter, mangrovesumpe, skove og frodige græssletter – et unikt økosystem der giver perfekte levevilkår for en fascinerende flora og fauna.
Men der venter mange andre oplevelser i iSimangaliso Wetland Park: Kosi Bay - fire søer forbundet af kanaler, fantastiske mangrove skove, snorkling og fluefiskeri. Coastal Forest - nås kun med 4x4, uberørte strande, snorkling og dykning. Lake Sibaya - Sydafrikas største ferskvandssø, flodheste og krokodiller , og skovbevoksede sandklitter. Sodwana Bay - Afrikas sydligste koralrev, betragtes som et af verdens ti bedste dykkersteder. uMkhuze - vildtreservat og paradis for fugleentusiaster.

False Bay - strandskove, åben savanne og busklandskab. Western Shores & Chartes Creek - vildtreservat med fantastisk udsigt over St. Lucia og klitterne. Eastern Shores & Cape Vidal - smukt og varieret vildt- naturreservat, og populær strand.

Den 200 km lange kyststrækning i iSimangaliso Wetland Park byder også på et par af naturens helt store dyreoplevelser. I perioden november til marts kommer de store Leatherback og Loggerhead havskilpadder op på stranden for at lægge æg, og mellem juni og november passerer pukkelhvalerne på deres årlige rejse mod Antarktis. Der er begrænsninger på både Whale Watching og Turtle Tours, så book hjemmefra hvis I kun er i området et par dage.

Udvalgte hoteller i St.Lucia

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot