Loading…

AfriCamp Oudtshoorn

Det er oplagt at bryde turen langs Garden Route op med et besøg i verdens "strudsehovedstad", Oudtshoorn. Naturen her i området, Klein Karoo, er helt anderledes end naturen langs kysten, og de store strudsefarme er bestemt et besøg værd. Det er også her, man finder de flotte huler, Cango Caves og flere steder venter også store dyreoplevelser.

har I lyst til et overnatningssted lidt ud over det sædvanlige, kan vi varmt anbefale AfriCamp luksustelte. Det er "glaming", når det er bedst. Det er camping for jer, der ikke gider campere!

På en af de største strudsefarme i hele det sydlige Afrika finder man de 5 velindrettede safaritelte, som udgør den lille lejr. Alle teltene har eget bad og toilet, eget køkken og stort opholdsrum og soveværelse. Desuden har alle telte egen veranda med udsigt til et af områdets vandhuller, som tiltrækker gnuer, impalaer, kuduer, nyalaer og verdens største antilope; eland. I samarbejde med nabo-lodgen tilbydes en lang række aktiviteter, som kan bookes på stedet; hvad med f.eks. at opleve de charmerende små surikater, når de om morgenen ved solopgang kommer ud af deres huller og gør klar til dagens fouragering? Man kan naturligvis også vælge en guidet tur i Cango Caves eller måske en rundvisning på en af de store strudsefarme.

Køkkenet er veludstyret, og teltene er særdeles velegnet til familier, som gerne selv vil have mulighed for at lave lidt mad undervejs på rejsen. Det er muligt at bestille "måltidskasser", som leveres direkte til jeres telt, så I ikke selv behøver huske at købe ind - maden skal I dog selv lave, men kan altså selv bestemme tidspunktet.

Vi anbefaler mindst to nætter på AfriCamps i Oudtshoorn.