Loading…

Umlani Bush Camp

Midt i Timbavati Game Reserves uspolerede vildnis ligger en fantastisk “bush camp”, hvor atmosfære, personlig service og natur er i højsæde. Umlani, der betyder “Place of Rest”, er en autentisk afrikansk safarilodge - rustik på den luksuriøse måde. Hytterne og hovedbygningen er bygget i naturmateriale som strå, siv og træ, der giver en fantastisk “tilbage-til-naturen” atmosfære. Dette forstærkes af, at der ikke er elektricitet, og campen oplyses af stearinlys og olielamper, der giver et romantisk islæt. Alle hytter har selvfølgelig myggenet, eget bad og udendørs bruser, så man om aftenen kan nyde den smukke stjernehimmel. Der er plads til i alt 16 gæster fordelt på fem hytter til to personer, to fire-personers og én tre-personers hytte.

Om morgenen og eftermiddagen er der game drive i åben jeep, guidet af dygtige shangaan-rangere og trackere. Efter morgenmaden har man desuden mulighed for at komme på bush walk - hvis man da ikke hellere vil slappe af med en god bog ved den lille pool eller i loungen, hvor der er udsigt til den omgivende bush og vandhul. Der er også mulighed for at være helt sig selv i Umlani’s Tree House, der ligger 2½ km fra selve lodgen med udsigt til et vandhul. En ranger kører jeg ud til “træhuset”, medbringende tæpper, puder, en køleboks med drinks og en walky talky. Her kan I så nyde naturen og stilheden et par timer - eller måske tilbringe hele natten!

Umlani Bushcamp har fået certifikatet “Fair Trade in Tourism South Africa” , hvilket garanterer at Umlani Bushcamp lever op til de strenge krav indenfor bæredygtig turisme.