Loading…

Shindzela Tented Safari Camp

Shindzela Tented Safari Camp er en "rigtig" teltcamp beliggende i det fantastiske Timbavati Private Game Reserve. Campen er rustik og giver den helt rigtige følelse af at være ude i bushen. Der er ingen hegn rundt om den lille camp, i stedet for elektricitet bruges solenergi, gas og levende lys - og der er heller ingen tv eller mobildækning. I stedet samles man om aftenen rundt om bålet, lytter til nattens lyde og beundrer den afrikanske stjernehimmel.

Køkkenet står den humørfyldte kok, Gertie, for, og måltiderne serveres i det lille "spisehus" med udsigt over bushen. Der er også en lille pool, hvor man kan tage en kølig dukkert i den varme tid midt på dagen.

Shindzela har seks rustikke telte, der står på hver deres lille træplatform. De er møbleret med to komfortable senge, har stråtækt tag, lille veranda, trædør, "kanvas-vinduer" med indsyet myggenet og tilhørende overdækket "open air"-badeværelse med bruser og toilet.

Shindzela byder sine gæster på game drives i åben jeep, men de lægger også stor vægt på walking safari, hvor de erfarne rangere tager gæsterne med helt tæt på den afrikanske bush, og fortæller om planters traditionelle brug, "tracking" ved hjælp af dyrespor og meget mere. På denne måde får man den fulde oplevelse med både Big Five-safari og vandreture med vægt på både flora, fauna og de mindre dyr.

Shindzela Tented Safari Camp er for dem, der ønsker en rigtig "bush-oplevelse" tæt på naturen - uden nogen form for luksus, men dog med de "fornødne" bekvemmeligheder.