Loading…

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge ligger i den nordlige del af det berømte Sabi Sand Game Reserve (en del af Greater Krüger Nationalpark) og her venter de besøgende en fantastisk safari-oplevelse! Lodgen har ikke de mange faciliteter, der er kendetegnende for de femstjernede luksus lodges, som man ellers ser i Sabi Sand, men atmosfære og beliggenhed er i topklasse.

Lodgen ligger lige ned til et stort vandhul, der især i den tørre vintertid tiltrækker et væld af dyr og fugle. Det er en hel fantastisk oplevelse at sidde ved poolen, på spiseverandaen eller på ens egen lille veranda og se impalaer, zebraer, vandbukke, kuduer og flokke af elefanter og bøfler komme ned til vandhullet midt på dagen for at slukke tørsten. Selv leoparder er blevet set på lodgens område efter solnedgang.

I 2006 fik lodgen en "ansigtsløftning", fem ældre hytter blev renoveret og yderligere fire tilføjet, så der i dag er plads til 18 gæster i standardhytter. I 2010 blev yderligere fire luksushytter på 136 m2 tilføjet. Disse ligger væk fra hovedbygningen, hvilket giver mere privatliv, og har en dejlig stor veranda og egen lille pool. Der er dog ingen udsigt til vandhullet fra dette område, men i stedet til den omgivende bush, hvor dyrene vandrer igennem på vej til vandhullet. Både standard- og luksushytter har udendørs bruser, egen veranda, minibar og aircondition - men hverken tv eller telefon. Helt i stedets ånd og atmosfære.

I den hyggelige hovedbygning kan man nyde solen fra verandaen eller poolen, slappe af med en bog i loungen eller få en drink i baren - og det hele med udsigt til vandhullet. Der er desuden pejsestue til de kølige vinteraftener, vin"kælder" og er man til selvforkælelse og velvære byder The Safari Spa på ansigts- og kropsbehandlinger, massage og skønhedsbehandlinger.

Det er meget svært at sige farvel til Arathusa, når man først én gang har siddet i stilheden på verandaen og nydt udsigten over vandhullet - det er som at være i en helt anden verden.

Bemærk: Ingen børn under 12 år på Arathusa.