Loading…

Garonga Safari Camp

Garonga er en eksklusiv safaricamp beliggende i det private reservat Makalali Conservancy. Lodgen, hvis design er inspireret af den omgivende bush, har plads til 14 gæster i store luksuriøse, fuldt møblerede og romantiske "telte", der ligger langs et udtørret flodleje. Hvert telt har udendørs bruser og stor veranda med hængekøje og fantastisk udsigt. Hvis man kan løsrive sig fra verandaen er der mulighed for at slappe af ved poolen, læse en bog i loungen, shoppe lidt souvenirs eller nyde en omgang massage eller aromaterapi. Om aftenen serveres fantastiske middage i spisestuen eller i den udendørs "boma". Garonga byder desuden sine gæster på unikke faciliteter som udendørs "bush-bad" oplyst af lanterner og stearinlys under stjernerne, og en "Sleep-out" platform bygget i et træ med udsigt til en vandhul, hvor gæster har mulighed for at tilbringe en nat. Her er alle ingredienserne til en romantisk, luksuriøs afrikansk bush-oplevelse.

Garonga følger en holistisk filosofi hvor safarien finder sted i en afslappet og intim atmosfære. Her kommer man helt tæt på det fantastiske dyreliv, hvortil der samtidig er rig mulighed for at nyde naturens inspirerende skønhed og stilhed.

Grønne tiltag
* 30% af strømmen produceres af solenergi. bio-diesel
* Gråt vand pumpes ind i en feeder tank som derefter pumpes tilbage i seks forskellige filtrations tanke. Det rene vand pumpes tilbage i vandhullet ved campen. Vandet er krystalklart og drikkevenligt for dyrene. Denne proces bevirker at man ikke længere har brug for at pumpe frisk vand fra borehullet ved campen.
* Ved hjælp af en innovativ varme pumpe, er 80% af elforbruget reduceret.
* Campen er selvforsynende med friske grøntsager
* Der produceres naturgas af bl.a. madaffald. Denne naturgas anvendes i køkkenet.
* Der anvendes lokal bio-diesel til de fleste køretøjer