Loading…

Dolphin Trail - luksus vandretur ved Tsitsikamma

The Dolphin Trail er en enestående vandretur på 17 km gennem nogle af de mest naturskønne områder i Garden Route Nationalpark. Modsat andre vandreture i Tsitsikamma er Dophin Trail tilsat lidt luksus, hvilket gør turen perfekt for alle aldersgrupper. Der overnattes på luksuriøse lodges - The Fernery beliggende med udsigt direkte ned i Sandrift River Gorge, og Misty Mountain Reserves med store hyggelige hytter og udsigt til havet, bjergene og skoven.

Vandreturen ledes af dygtige lokale guider, og al bagage bliver kørt fra lodge til lodge, så man selv kun bærer en let rygsæk.

I starter i Tsitsikamma og vandrer i løbet af de næste par dage mod øst til Forest Ferns og Sanddrift River, hvorfra I bliver kørt i 4x4 gennem det historiske bjergpas, Storms River Pass, tilbage til Tsitsikamma.

Hele vandreturen foregår på et smalt plateau, der ligger mellem Tsitsikamma-bjergene og Det Indiske Ocean, så hele tiden er der en smuk udsigt til både kystlinjen og bjergkæden. Naturen er enestående med den specielle Fynbos-vegetation, oprindelig skov og klippefyldt kyst. Fuglelivet er også fantastisk med chance for at se den smukke Knysna Lourie og den truede Oystercatcher, mens I kan være heldig at spotte hvaler og delfiner ud for kysten, og legesyge oddere langs flodbredderne.

The Dolphin Trail er en fantastisk tur for dem, der sætter pris på natur og vandring - tilsat luksus!

..