Loading…

Shamwari Game Reserve

Det prisbelønnede og malariafri vildtreservat, Shamwari, har et smukt og varieret landskab, der i reservatets sydlige del gennemskæres af Bushman’s River. Den afvekslende natur gør reservatet til et paradis for et mangfoldigt dyreliv, der tæller ”The Big Five” og en mængde antilopearter, giraf, flodhest og den sjældne afrikanske vildhund. Ud af vildtreservatets 20.000 ha er omkring 3000 ha blevet sat til side som et vildnisområde – Shamwari Wilderness Area. Her har man en enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen på en 4-dages vandre- og campingtur.

Et ophold på Shamwari er en unik safarioplevelse, men det giver også et indblik i den svære balancegang mellem turisme og bevarelse af en skrøbelig natur. Fredning, bevaring og rehabilitering er således en stor del af Shamwari Game Reserve. Sammen med The Born Free Foundation gøres et stort arbejde for at oplyse og uddanne især lokalbefolkningen, og for at promovere vigtigheden af at frede og bevare dyrearter og deres naturlige miljø. Man er også opmærksom på at bevare den oprindelige afrikanske kultur, og i Khaya Lendaba kan gæsterne stifte bekendtskab med de forskellige afrikanske stammer.

Der er seks forskellige lodges i Shamwari Game Reserve. Alle er enestående og luksuriøse, og har hver deres egen stil og atmosfære, så der er noget for enhver smag. Vores favoritter i Shamwari Private Game Reserve er Lobengula, Bayethe og Eagles Crag.

Udvalgte udflugter i Shamwari Game Reserve

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Shamwari Game Reserve

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere