Garden Route og omegn
Havnen, Knysna, Garden Route, Western Cape Province, Sydafrika
Du er her:
Officielt strækker selve Garden Route sig fra Mossel Bay til Storms River, men ofte er det hele strækningen fra Cape Town til Port Elizabeth, folk tænker på, når man taler om Garden Route. Og hele strækningen har da også store seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Faktisk er her oplevelser nok til en hel ferie i sig selv!

Udvalgte rejseforslag ved Garden Route og omegn

Udsigt over bjerge og pool fra altan
Camps Bay og safari i egne villaer
De-Zalze-Website-3-768x1151
Cape Town & Garden Route Golfrejse
Båd på vandet, Knysna, Garden Route, Western Cape Province, Sydafrika
Route 62 & Garden Route
Togrejse med Rovos Rail
Luksus togrejse: Golf Safari
Havnen, Knysna, Garden Route, Western Cape Province, Sydafrika

Knysan


Gør et stop i Knysan, byen ligger ved bredden af en smuk lagune. Byen er kendt for sine naturskønne omgivelser, og man kan tage en bådtur ud på lagunen. Omkring Knysna finder man mange af Garden Route's attraktioner og seværdigheder bl.a. den hyggelige kystby Plettenberg Bay, Monkeyland Primate Santuary, Birds of Eden, Tenikwa Wildlife Awareness Center og Knysna Elephant Park.

Strudse, Sydafrika

Tsitsikamma


På khoisan betyder Tsitsikamma ”Place of Much Water”, og det er meget dækkende for Tsitsikamma Nationalpark. Den ligger på grænsen mellem Western Cape og Eastern Cape og strækker sig langs en 80 km smuk og dramatisk kystlinje og godt 5 km ud i havet.

Tsitsikamma_Otter Trail

Port Elizabeth


Eller PE som den populært kaldes af sydafrikanerne, er Sydafrikas fjerdestørste by og én af landets vigtigste havnebyer men nok mest kendt for sine fine sandstrande, hvor vandhunde og strandløver boltrer sig. Byen har desuden en perfekt beliggenhed i forhold til flere private vildtreservater og Addo Elephant Nationalpark.Kontrasterne er store i denne del af Sydafrika: fra pingviner til strudse og fra frodige nationalparker til golde ørkenområder. Og bedst af det hele: det hele ligger nogenlunde tæt på hinanden, så man kan koncentrere sig om oplevelser og ikke bruge så meget tid på transport. Her kan man virkelig tale om "A World in One Country"!

Billeder fra Garden Route og omegn

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/