Loading…

"Walking Safari" i Sydafrika

Det lyder nok lidt vildt; at sove under åben himmel midt i den sydafrikanske bush! Her bor jo både løver, hyæner og elefanter!

Og fornemmelse af at ligge i sin varme sovepose på sin bløde madras og kigge op på den funklende stjernehimmel, mens en løve brøler i det fjerne, er da også vanskelig at beskrive - det skal opleves!

En walking safari er - som navnet antyder - en safari til fods. Det siger næsten sig selv, at det her ikke er Big Five, der er i centrum. Selvom guiden altid har sin riffel med, forsøger man på en walking safari altid at undgå at komme for tæt på de store dyr. Istedet er det de små ting, der er i centrum.

Faktisk fristes vi til at sige, at alle bør tage på en walking safari, før de overhovedet begiver sig afsted på en "almindelig safari" med gamedrives og sundowners. Til fods oplevelser man nemlig den afrikanske natur på en helt anden måde. Én ting er duftene, som bliver meget mere nærværende. En anden ting er måden, man observerer på. Man bliver pludselig meget mere bevidst om lyde, bevægelser, mønstre osv. Pludselig er man mere på lige fod med de dyr, man bevæger sig blandt. Der er fokus på planter, insekter, spor, og man får en meget større forståelse for såvel små som store dyr.

For at give den fuldendte naturoplevelse sover man på denne 4 dages walking safari ved Kruger National Park i Sydafrika endda under åben himmel! Man bliver naturligvis udstyret med en varm sovepose og et blødt underlag - men ellers er der ikke mange fornødenheder. Toilettet er de to første dage på ægte "bush-toilet"-maner, og maden tilberedes over bål. Dag tre er adgang der rigtige toiletter og brusebad.

Dagene tilbringes med vandreture i naturen kombineret med gamedrives i bl.a. Kruger National Park.

Sikkerheden er naturligvis i top på hele turen. Under hele opholdet er der en bevæbnet vagt, som sørger for sikkerheden, så du kan sove i ro og mag (hvis da ikke løverne brøler for højt....).

Der er afgang fra Johannesburg og fire dages udflugten her kan fint kombineres med rejsen Sydafrika på tilbud

Pris fra: kr 3.595,- pr. person.