Loading…

One & Only Cape Town

One&Only Cape Town er en destination i sig selv!

Dette overdådige luksusresort ligger som en lille ø midt i Victoria & Alfred Waterfront med udsigt til Table Mountain, og er designet som en hyldest til byens kunst, kultur, vin og ånd - i en stil der smagfuldt blander det moderne vesten med det autentiske Sydafrika.

Resortet er også en gourmet-oplevelse i særklasse. Det ligger nemlig lokaler til en filial af den japanske stjernekok Nobuyuki "Nobu" Matsuhisas restauranter, der har høstet Michelin-stjerner verden over. Nobu Cape Town er den første i Afrika. På den eksklusive vinbar "Wine Loft", der har en af kontinentets mest varierede vinsamlinger, kan man forkæle sig selv med sjældne årgangsvine fra de bedste vingårde i området og smage på endnu ukendte vine fra hele Sydafrika. Udover disse to ikoner byder "One&Only" også på den nyåbnede restaurant Reuben's, som en af Sydafrikas bedste kokke står bag; den trendy Vista Bar, der sammen med en fantastisk udsigt byder på High Tea om dagen og eksotiske cocktails om aftenen; og konditoriet Patisserie med søde delikatesser af høeste international kvalitet.

På sin egen lille ø finder man One&Only Spa, der byder på alt indenfor massageterapi, spa- og skønhedsbehandlinger. Det er uden sammenligning den mest omfattende spa i Cape Town.

Resortet har mange flere faciliteter og fristelser, men vi nøjes med her til sidst at nævne det fantastiske poolområde med stor "free form " swimmingpool, palmer og skønt terrasseområde.

Der er i alt 131 værelser - 91 værelser og suiter i den 7-etagers Marine Rise, og 40 Island Suites der ligger på deres egen ø ned til vandet og poolen. Alle værelser og suiter er stilfuldt møblerede, holdt i varme jordfarver, og har balkon eller terrasse - og selvfølgelig alle moderne faciliteter med lidt ekstra som f.eks. 42" fladskærms tv, surround sound audiosystem og gratis internetadgang. Og på et hotel af denne klasse er der selvfølgelig også 24 timers personlig butlerservice.

Velkommen til One&Only Cape Town!