Loading…

Ocean View House

Dette enestående boutique hotel ved Table Mountain og Camps Bay med udsigt over Atlanterhavet er beliggende med gåafstand til strand samt restauranter og ligger kun 35 minutters kørsel fra lufthavnen i Cape Town. Hotellet har dertil prisbelønnede og fortryllende haver der er prydet med lokalt flora og afrikanske statuer, hvortil den varme gæstfrihed og høje service standard forsikrer et godt og afslappende ophold.

Indretningen er inspireret af europæiske og afrikanske tendenser og morgenmaden serveres på bassinkanten, på værelset eller i skyggen under palmerne. Der er masser af parkeringsmuligheder og alle værelser er rummelige, flot indrettede og har alle moderne faciliteter.

Grønne tiltag
Hotellet er en af de stiftende medlemmer i projektet for Ansvarlig Turisme i Cape Town. Ved at underskrive en ansvarlig turisme kontrakt, har hotellet erklæret dets forpligtelse til aktivt at støtte, beskytte og forbedre de naturlige, sociale og økonomiske miljøer i Cape Town.

Batterier, juicebrikker, æggebakker og blækpatroner bliver genanvendt og gæster har mulighed for at indlevere brugte batterier. Der produceres kompost og anvendes så vidt muligt kun lokale og økologiske råvarer. Haven består primært af oprindelige planter fra lokalområdet hvortil vandforsyningen er miljømæssig ansvarlig. Der anvendes energibesparende pærer og så vidt muligt, er alt personale fra lokalområdet.