Loading…

Maio

Udvalgte rejseforslag i Maio

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Maio

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Maio

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
På Maio er vegetationen meget sparsom, og kun akacieskove og kokospalmer er at finde i det bakkede landskab. Man kan være sikker på, at akacietræerne nok skal blive stående flotte og fyldige på øen, da de kan overleve i flere år uden vand.

Øens hovedlandsby er Vila do Maio, som består af gamle og smukke koloniale bygninger. I de saltholdige søer tæt på byen kan man se havets svaler og vadefugle. Hvis man er en fugle-iagttager, får man fuld værdi for sine penge, da man på resten af øen også kan observere bar-halede lærker, cremefarvede coursere og fiskeørne.

Det karakteristiske ved Maios byer er farverige små huse dekoreret med blomster, der vandrer geder rundt, der er en afslappende ro. Tiden virker til at stå helt stille.

På øens nordlige del er der flere strandenge. I løbet af sommeren kommer havskildpadderne og på stranden ved Praia de Galeao for at lægge æg.

Maios vestkyst

Hvis man følger vestkysten op fra hovedbyen Vila do Maio i syd, kommer man først til Morro, bagefter Calheta og til sidst Morrinho. Morro er en lille by omgivet af kokospalmer, hvor den smukke strand…
Læs mere
Maios vestkyst

Vila do Maio

Vila do Maio er Maios hovedstad. De bygninger, der skal opleves i byen, er det blandt andet den centrale plads, Praça Fina, den hvide kirke bygget i portugisisk kolonistil og den lillemarkedshal, hvor…
Læs mere