FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

18 dage / 17 nætter | Priser fra: kr. 22.695,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Yucatán Special - Eventyr med "kant", Mexico

Vi har tilrettelagt denne nye rute som et tilbud til dem, der gerne vil opleve nogle af de mindre kendte og derfor mere ubetrådte stier på den smukke Yucatán halvø.

Det er et spørgsmål om tid, før flere turister vil oversvømme disse steder, for de er utroligt smukke og lidt anderledes end de kendte klassikere. Det drejer sig især om besøget ved Bacalar lagunen, Celestún, den koloniale perle Izamal og de enorme pyramider ved Calakmul, beliggende så langt inde i regnskoven, at man har dem næsten for sig selv. På vejen kommer man også omkring flere af de mere berømte steder som Chichén Itza og nogle af de smukke byer. Alt dette tilsat et afslappende strandophold ved smukke Tulum til at slutte af på.

Ruten og hotellerne er for ganske nylig afprøvet og udvalgt af vores udstationerede medarbejder i Mexico, som varmt kan anbefale at komme afsted så snart som muligt. Man kan enten lave turen med arrangeret transport som beskrevet her, eller man kan leje bil og dermed selv stå for transporten og udflugterne på egen hånd. Man kan selvfølgelig også modificere turen efter ønske.

Dag 1: Ankomst Cancun, transport til strandhotel 2 nætter
Dag 2: Fridag ved stranden
Dag 3: Transport til Valladolid, hotel 2 nætter
Dag 4: Fridag Valladolid - kolonihistorie eller svømning i Cenote
Dag 5: Transport til Chichén Itzá, hotel 1 nat
Dag 6: Udflugt ved de berømte pyramider, samt den gule by Izamal, hotel i Merida 2 nætter
Dag 7: Heldagsudflugt til Celestún lagunen
Dag 8: Heldagsudflugt til Uxmal og Kabah pyramider, 1 nat Uxmal
Dag 9: Transport til Campeche, hotel 2 nætter
Dag 10: Fridag i smukke, gamle Campeche med de pastelfarvede huse
Dag 11: Transport & udflugt: de mægtige pyramider i regnskoven ved Calakmul, hotel 1 nat
Dag 12: Transport til Bacalar, hotel 2 nætter
Dag 13: Fridag ved lagunen med de syv farver
Dag 14: Transport til Tulum, hotel 4 nætter
Dag 15: Fridag ved stranden
Dag 16: Fridag ved stranden
Dag 17: Fridag ved stranden
Dag 18: Transport til Cancun Lufthavn, afrejse til Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 22.695,00 pr. person
Varighed:18 dage / 17 nætter
Inkluderet:* Transport privat og shared ifgl. program
* Overnatninger på valgte hoteller i delt dobbeltværelse inklusiv morgenmad
* Guidede ture iflg. program med lokal engelsktalende guide
* Bidrag til rejsegarantifonden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly & inkluderbare skatter
* Måltider som ikke er nævnt i dagsprogram
* Forsikring
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10912 010318 CV

Dag 1 : Ankomst Cancun

Ved ankomsten til Cancun bliver I modtaget i lufthavnen af vores lokale agent, og der er transport i delt minibus til Hotel Beach Scape Kin ha.

Dag 2 : Cancun

Dagen er til fri disposition ovenpå den lange rejse. Hotellet har en smuk, rolig badestrand og gode faciliteter.

Dag 3 : Cancun - Valladolid

Privat transport fra hotel i Cancun til hotel i Valladolid. Overnatning to nætter på El Meson Del Marques. Bygget i en flot gammel bygning fra det 17. århundrede ligger dette hotel perfekt i den smukke bymidte af Valladolid. Det er rustikt og kolonialt med søjlegange, fontæner mm. samtidigt med, at man finder moderne faciliteter som swimmingpool, restaurant, bar, trådløst internet mm. Alle værelser er hyggeligt indrettet og har gode services såsom aircondition, bad mm.

Dag 4 : Valladolid

Dagen er til fri disposition til at nyde den koloniale by og f.eks svømme i den nærliggende Cenote.

Dag 5 : Valladolid - Chichen Itza

Om morgen er der privat transport til Chichén Itzá. Resten af dagen til egen disposition. I overnatter på Hacienda Chichen Itza, som ligger blot 5 minutters gang fra selve det arkæologiske område Chichen Itza. Denne skønne hacienda er fra det 16. århundrede, og nogle af mayaernes tempelsten blev faktisk oprindeligt brugt til at bygge haciendaen! Den samme familie har i over 50 år drevet stedet, hvor man bliver indlogeret i smukke værelser med alle moderne faciliteter i autentiske rammer. Stedet er et fantastisk udgangspunkt for at udforske mayariget samt mange andre steder i omegnen

Dag 6 : Chichen Itza - Merida

Tidligt om morgenen er der besøg ved Chichén ruinerne med privat guide. Dette arkæologiske område blev udråbt som et af de 7 nye vidundere i verden, og er bestemt et spændende indblik i Mayernes verden.Turen fortsættes med transport og udflugt i Izamal - også kaldet "Den Gule By", en sand kolonial perle. Frokost inklusiv.

Dag 7 : Merida/Celestun

Efter morgenmaden er der en delt udflugt i minibus til Celestún, en lille fiskerlandsby ca. 1,5 times kørsel fra Mérida. Her er der en sejltur med guide, hvor man har mulighed for at se det rige dyreliv, de mange fugle, og ikke mindst hovedattraktionen: De mange lyserøde flamingoer. Efter bådturen er der frokost inkluderet og tid til at nyde stranden lidt inden turen går til hotellet i Mérida. Der er to overnatninger på Grand Real Yucatan. Nyere hotel i kolonial stil, smukt beliggende mellem et par gårdhaver, hvoraf den ene er fyldt op af en swimmingpool og den anden af en have, der om morgenen og aftenen dublerer som restaurant. Pæne store værelser med alle fornødenheder. Hotellet har egen bar og restaurant, og ligger kun et par blokke fra den centrale plads og i et roligt kvarter. På trods af hotellets 5 * så hænger pris og kvalitet rigtigt godt sammen, og hotellet kan virkeligt anbefales.

Dag 8 : Merida - Uxmal

I dag er der besøg ved de spændende Uxmal og Kabah ruiner - endnu et pragteksemplar af arkæologiske områder bygget af mayaerne. Der er guidet grupperundvisning inkl. frokost, hvorefter turen går til jeres hacienda, Hacienda Uxmal.

Hotel Hacienda Uxmal er bygget i 1950. Huset blev oprindeligt bygget som hovedkontor for de arkæologiske arbejdere, og ligger derfor kun 2 minutters gang fra det ældgamle Uxmal. Det er et smukt, gammelt hotel beliggende ved siden af ruinerne. Der er en historisk og næsten ceremoniel atmosfære over stedet, hvor man udover stilheden kan nyde arkitekturen, lokale kunsthåndværler og en dejlig tropisk have. Værelserne har eget badeværelse, kabel TV, og aircondition. Hotellet har egen restaurant der byder på international og lokal mad. Hotellet har desuden 2 swimmingpools, tennisbane og en bar.

Dag 9 : Uxmal - Campeche

Privat transport til den smukke by med de pastelfarvede huse, Campeche. Eftermiddag til fri disposition. I overnatter to nætter i Campeche på Plaza Colonial - et rigtig hyggeligt hotel i gennemført kolonial stil. Her er tale om et bedre turistklasse hotel med rigtig god beliggenhed tre blokke fra Parque Principal. Der er 42 rummelige og moderne værelser på Colonial, mens søsterhotellet om hjørnet har 83 værelser samt restauranten for begge. Begge hoteller har en lille pool samt wifi.

Dag 10 : Campeche

Dagen er til fri disposition til at nyde charmen i denne rolige, smukke by med de historiske rammer fra den spanske kolonitid.

Dag 11 : Campeche - Calakmul

Tidligt om morgenen går turen med privat chauffør til Calakmul, en køretur på omkring 3 timer. Der tages på unik tur langt ind i regnskoven til man møder den næststørste maya pyramide, man endnu har udgravet, Calakmul. Sammen med en guide kører man først 1,5 time gennem junglen, hvor man ofte er heldig at se aber og smukke fugle, og ved ankomst til ruinområdet er der rundvisning ved de imponerende pyramider.

I overnatter en enkelt nat på Puerta Calakmul. Rustikt øko hotel beliggende ved indgangen til Calakmul ruinområdet, som ligger 60 km længere inde i skoven. Værelserne er fordelt i små individuelle og hyggelige hytter med egen veranda. Der er bad og myggenet men ellers ikke andre faciliteter i hytterne. Derudover har hotellet en lille pool, vandrestier i den omkringliggende regnskov samt en udmærket restaurant.

Dag 12 : Calakmul-Bacalar

Efter morgenmaden køres man videre til Bacalar med privat chauffør. Der kan man nyde at slappe lidt af ved den smukke lagune umiddelbart udenfor hotel, Rancho Encantado. Rancho Encantado er et skønt lille hotel i udkanten af Bacalar med en priviligeret beliggenhed ved kanten af selve lagunen. Flere af de 16 værelser (enten i lille Cabana hytte eller i to-plans hus) har udsigt til samme, og alle værelser har egen veranda med hængekøjer og møbler, dertil også nydelig men basal indretning. Hotellet har en glimrende restaurant med udsigt til lagunen og af andre services inkluderer de brug af wifi, liggestole, jacuzzi, kajakker og vandcykel. Desuden kan man tilkøbe udflugter, bådture, massage mm.

Dag 13 : Bacalar

Dagen er til fri disposition. Man kan enten sejle, svømme eller bare slappe af ved lagunen, kaldet de syv farvers lagune. Et smukt og overset naturområde! Man kan også besøge en nærliggende Cenote og svømme I denne.

Dag 14 : Bacalar - Tulum

Efter morgenmaden er der transport til Tulum, hvor I indlodgeres på Rosa Del Viento.

For enden af Tulums smukkeste strand finder man denne perle at et roligt strandhotel. Individuelle bungalows i to plan omgivet af smukke haver og palmer. Interiør i lækre naturmaterialer og med moderne indretning samt A/C. Værelser fåes med både have- eller havudsigt og har egen balkon eller terrasse. Hotellet har egen Beach club med liggestole og parasoller samt restaurant. Et virkelig godt hotel med en super service.

Dag 18 : Tulum - Cancun

Der er transport fra hotel til lufthavnen i Cancun, hvor hjemrejsen begynder.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.