FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

5 dage / 4 nætter | Priser fra: kr. 7.500,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Vinrejse til Valpolicella, Italien

Kom med på vores pionertur til fantastiske Valpolicella. Vinrejsen er fra onsdag d. 7. til søndag d. 11. oktober, og der er begrænsede pladser.

I Valpolicella har vi reserveret hele det charmerende, familieejede hotel Antico Casale Bergamini, hvorfra oplevelserne i de skønne vinområder tager udgangspunkt.

På turen skal vi opleve intet mindre end 5 eksklusive vinsmagninger og en fantastisk middag på anmelderrost restaurant.

Vinsmagningerne foregår hos mindre, lokale vingårde, hvor der er lagt op til rundvisninger på gårdene, historiefortælling og god vin.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.500,00 pr. person
Varighed:5 dage / 4 nætter
Inkluderet:- Fly med SAS København – Milano på økonomi class inkl. 1 kuffert.
- 4 overnatninger på dobbelt værelse på Hotel Antico Casale inkl. morgenmad
- Transport i moderne busser.
- 4 vinsmagninger på vingårde
- 1 vinsmagning på hotellet.
- 1 aftensmad: Gourmet restaurant med 8 retter og vin menu.
- 2 frokost: 5 retters gourmet menu inkl. vine på vingård
- 1 let aftensmad sammen med vinsmagning.
- Hjemtransport af vine indkøbt på turen
Ikke inkluderet:* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Eventuelle drikkepenge

Dag 1 : Onsdag

Fra morgenstunden flyver vi fra Kastrup til Milano. Vel fremme i Milano går turen mod Valpolicella, hvor vi skal bo på det charmerende Hotel Antico Casale Bergamini. I byen Gargagnago (halvvejs mellem Verona og Gardasøen) i hjertet af det klassiske vindyrkningsområde Valpolicella, kendt for vinene Recioto, Amarone & Ripasso, ligger hotel Antico Casale Bergamini. Et lille familiehotel ideelt til dem der elsker fred og ro kombineret med luksus. Vi har lejet alle hotellets 6 dobbeltværelser og 3 suiter
Et landsted fra midten af det 17. århundrede, Der er på den ene side er fuldt restaureret til et moderne hotel, men samtidig opretholder den gamle stenarkitektur & sjæl der er typisk for Valpolicella.

Hotellet er en del af den lille familie vingård Bergamini, som producere vine af de lokale druesorter til hotellet.

Kl. 16.00 besøger vi hotellets egen lille vingård. Her står den på vinsmagning, rundvisning & historie V i skal smage på 5 eksklusive vine, der produceres på Baergamini’s egen vingård der ligger umiddelbart i forbindelse med hotellet

Kl. 19.00 er der aftensmad på den anmelderroste familierestaurant Groto De Corgnan, som internetmediet Restaurant Guru har kåret som bedste restaurant i området.
Vi skal have Deres 8 retters eksklusive menu med alt hvad hjertet begære af lokale sæson delikatesser.
Til denne oplevelse hører naturligvis den store eksklusive vinpakke.

Dag 2 : Torsdag

Til formiddag besøger vi den adelige familie Marchesi Fumanelli’s vingård, som har dyrket druer og produceret prestigefyldte vine i Valpolicella siden 1470. Ejendommen Squarano ligger i hjertet af Valpolicella på en bakketop omgivet af vinmarker, kirsebær- og cypres træer.
Bygget i det syttende århundrede af den adelige Fumanelli familie. Man kan stadig beundre inskriptionerne og de arkæologiske rester, der ses på grunden, inklusive resterne af et tempel dedikeret til gudinden Flora – bygget af romerne.
På vingården står den på rundvisning, historiefortælling og vinsmagning med en 4-retters menu matchende Deres vine

Til eftermiddag skal vi besøge Franchini vingården i hjertet af det gamle klassiske Valpolicella område. Vinkælderen ligger i det gamle historiske hus ”Corte Forlago”, som er fra 1460. Her finder man en gamel romansk isbrønd og et tørrerum kaldet Sédesé.
I dag huser den gamle historiske bygning nogle af de mest fantastiske vine fra Valpolicella området – Franchini’s Vine.
”Det taget tid, tålmodighed og lidenskab at skabe en DOC Franchini vin, der er i stand til at kombinere kunst, natur, jord og delikatesse – ligesom en kærlighedshistorie. ” Og det skal I smage.
I får en rundvisning, historiefortælling og vinsmagning med en 5-retters menu matchende Deres vine - Rundvisning & historiefortælling

Til aften skal vi på en ekstra let lille vinsmagning ved Giovanni Montresor og hans vingård Corte Quaiara.
Vingården Corte Quaiara, er en lille familie vingård i Bardolino området. Giovanni Montresor er fra en familie som har dyrket vin i over 150 år – men med vinene fra Corte Quaiara tænker han på mange måder ud af boksen. Giovanni siger ”Jeg er Vigneron”. Han vil lave vine, der udtrykker hvem han er. Hvor du kan lugte jordens dufte, de kar hvori vinen går fra til most til vin og modnes i. Han vil have dem, der drikker hans vine, skal føle og nyde hver en fase af produktionsprocessen fra vinstokken til flasken. I hans vine kan du finde hans fulde identitet – han er en Vigneron. Til smagning får vi en let servering bestående af nogle lokale delikatesser.

Dag 3 : Fredag

Til formiddag skal vi besøge familievingården Villa Calicantus i Bardolino. Her laves biodynamiske vine.
Villa Calicantus’s vine har et unikt og samtidig autentisk ud- og aftryk af Bardolino vin og Gardasøen.
På de 8 hektar laver han mellem 30.000 og 40.000 flasker biodynamisk vin om året –en drøm bygget af lidenskab, respekt og kærlighed.

Villa Calicantus vine er baseret på tre grundelementer:
• Balance i alle de opgaver der udføres i vinproduktionen lige fra vinmarken til flasken.
• Respekt for ”Terroir” ved at bruge jordens egenskaber og karakteristika til at udtrykke Deres tanker & sjæl i vinen.
• Kærlighed til naturen ved med god dømmekraft og fremsyn at dyrke jorden med respekt for morder jord.

På gården er der rundvisning, historiefortælling og vinsmagning med en 5-retters menu matchende Deres vine

Over middag går det retur mod hotellet, hvorefter resten af dagen er på egen hånd. Har man lyst til at gå på opdagelse, så kan man stå af i Bardolino eller Lazise by og herfra selv finde tilbage til hotellet

Dag 4 : Lørdag

Dagen er fri til at tage på opdagelse på egen hånd – vi tilbyder dog følgende oplevelser man kan tilkøbe:
- Tur i skoven med trøffelhunde – med afsluttende middag på Franchini vingården, hvor man smager deres riserva vine til en fin 5-retters menu
- Der vil komme andre oplevelsestilbud

Dag 5 : Søndag

Søndag kører I til lufthavnen i Milano, hvorfra flyet går mod Danmark omkring middag.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.