Loading…

Vinrejse til Argentina, Uruguay og Chile

Tag med til Argentina, Uruguay og Chile og smag de tre vinsorter, som de tre lande er så kendte for. Malbec, Tannat og Carmenere er de berømte druer, som har sat landene på vinens verdenskort.

Men det hele skal ikke handle om vin. Vi har krydret rejsen med sydamerikansk kultur og historie i de to koloniale byer, Colonia og Mendoza, ligesom I naturligvis også oplever de charmerende storbyer Buenos Aires, Montevideo og Santiago de Chile.

Dag 1: Ankomst Buenos Aires
Dag 2: Cykeltur og tango i Buenos Aires
Dag 3: Feria Matadeiros
Dag 4: Buenos Aires – Colonia - Montevideo
Dag 5: Vintur ved Montevideo
Dag 6: Montevideo – Mendoza
Dag 7: Vintur ved Mendoza
Dag 8: Mendoza – Santiago de Chile
Dag 9: Vinområdet ved Santiago de Chile
Dag 10: Afrejse Santiago

Se detaljeret program under rejseplanDag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Buenos Aires
2 Cykeltur og tango i Buenos Aires
3 Feria De Mataderos
4 Buenos Aires – Colonia - Montevideo
5 Vintur ved Montevideo
6 Montevideo – Mendoza
7 Vintur ved Mendoza
8 Mendoza – Santiago de Chile
9 Vintur omkring Santiago de Chile
10 Afrejse Santiago

Dag 1 : Ankomst til Buenos Aires

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Buenos Aires. Resten af dagen er til fri disposition til at finde jer til rette i det sydamerikanske.

Dag 2 : Cykeltur og tango i Buenos Aires

Efter morgenmaden finder I selv vej til dagens første udflugt; en cykeltur i Buenos Aires. Oplev de største højdepunkter i Buenos Aires på denne halvdags cykeltur. Cykelturen giver en god introduktion til byen, og frisk luft og lidt let motion er den perfekte kur på et evt. jetlag. Om aftenen venter den ultimative velkomst til Buenos Aires; middag og tango show!

Dag 3 : Feria De Mataderos

Formiddagen er til rådighed til selv at udforske f.eks. San Telmo. Senere på dagen går turen til Feria Matadeiros; et kæmpe marked, hvor man kan købe alt lige fra øl fra lokale mini-bryggerier til kunsthåndværk. Alt er knyttet sammen omkring byens lille "plaza", hvor der er folkemusik fra hele Argentina. Publikum kommer her for at danse og være med, så I skal ikke blive overrasket, hvis I også bliver budt op til dans. Der kommer meget få turister her, så er en tur til Feria de Mataderos giver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dag 4 : Buenos Aires – Colonia - Montevideo

Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet og kørt til færgen, som sejler jer til Uruguay. Velankommet til det nye land, venter en byrundtur i Colonia, inden I bliver kørt videre til Montevideo, hvor I tilbringer de næste to nætter.

Dag 5 : Vintur ved Montevideo

Oplandet omkring Montevideo byder på skønne vinmarker, hvor man især dyrker nationaldruen, Tannat. I dag skal I naturligvis på vinsmagningstur , hvor der bliver mulighed for at smage på den meget karakteristiske drue.

Dag 6 : Montevideo – Mendoza

Fra én vinsort til en anden. Turen går med færgen tilbage til Buenos Aires, hvor I bliver mødt og kørt i lufthavnen. Fra Buenos Aires flyver I til Mendoza, som ligger for foden af de argentinske Andesbjerge. I tilbringer to nætter i Mendoza.

Dag 7 : Vintur ved Mendoza

Velkommen i Malbec-land! Dagen byder på en halvdagstur til vinmarkerne omkring Mendoza. Det er et smukt landskab med grønne vinmarker flankeret af de høje Andesbjerge. Nyd synet – og de gode vine!

Dag 8 : Mendoza – Santiago de Chile

I bliver kørt til busstationen, hvorfra I tager bussen tværs over Andesbjergene til Santiago de Chile. Det er muligvis en af de smukkeste busture i hele verden. Udsigten og landskabet er ubeskriveligt smukt! Grænseovergangen Mellem Chile og Argentina ligger højt i bjergene, og det kan godt tage lang tid at komme over grænsen. Men det gør ikke noget, for man er omgivet af sneklædte bjergtoppe overalt! Ved ankomsten til Santiago bliver I modtaget ved bussen og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Santiago de Chile.

Dag 9 : Vintur omkring Santiago de Chile

Hvis Tannat er Uruguays “nationaldrue” og Malbec er Argentinas, så er Carménère Chiles “nationaldrue”. I dag venter en halvdags vintur i området omkring Santiago og cirklen af vinsmagninger bliver fuldendt.

Dag 10 : Afrejse Santiago

I bliver kørt til lufthavnen i god tid før jeres afrejse.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 13.780,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Alle transfers som beskrevet
* 9 nætter på 3* hotel med morgenmad
* Alle nævnte udflugter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


11944 020120 ET

Andre rejseforslag

Tango og Samba

Kombiner de to metropoler Buenos Aires og Rio de Janeiro med et besøg ved Iguazu vandfaldene. Kom tæ…

Tango for to i Argentina

En forrygende 12-dages tango-rejse gennem Argentinas åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv,…

Argentina, Uruguay & Chile

Oplev tre af Sydamerikas store metropoler på denne rundrejse med vandfald, verdensarv og vin - fra A…