Loading…

Vietnam Emotion med dansk rejseleder

Oplev Vietnam med dansk rejseleder med ingående kendskab til Vietnam. Prisen inkluderer fly fra/til Danmark og overnatninger på 3-4* hoteller.

Mange rejsende rammes af en livslang fascination af Vietnam, når de har besøgt landet. Den utrolige dynamik, der præger livet i Vietnam og ikke mindst livsglæden hos et folk, der tager imod udenlandske gæster med smil og åbenhed. På rejsen besøges de klassiske seværdigheder, som giver et indblik i vietnamesernes historie og nutid. Turen byder på natur i Dalat, Mekong-deltaet og i Halong-bugten med overnatning på en traditionel junke-båd. At sidde på junkens dæk med udsigt til kalkstensbjergenes forunderlige formationer, er et af turens naturmæssige højdepunkter.

I vil møde folk i rismarken og på byernes gader, hvor en stor del af vietnameserne har deres arbejde, lille forretning eller private gøren. På rejsen er der en god afveksling mellem kendte seværdigheder og små lokale attraktioner. Turen byder på hele fridage i Hanoi og Hoi An, samt halve fridage på rejsens øvrige destinationer - så der er tid til selv at se byernes leben. Man vil ofte erfare, at nogle af de sjove situationer og personlige oplevelser sker, når man selv går på opdagelse.

Datoer & Priser:
Pris fra kr. 19.400,- per person i delt dobbeltværelse for afgang 10 nov. - 25. nov 2022
Pris fra kr. 21.900,- per person i delt dobbeltværelse for afgang 22. dec - 06. jan 2023
Pris fra kr. 19.900,- per person i delt dobbeltværelse for afgang 12. - 27. jan, 26. jan - 10. feb, 09. - 24. feb, 23. feb - 10. mar, 09. mar - 24. mar & 30. mar - 14. apr 2023.

Mulighed for forlængelse med badeferie:
Efter en oplevelsesfyldt rundrejse tilbydes muligheden for få nogle afslappende dage ved vandet. Ved Mui Ne stranden ved kystbyen Phan Thiet findes en række dejlige resorts. Her kan man slappe af ved poolen eller i liggestolene med vue til en bred sandstrand og bølgebrus fra det Sydkinesiske Hav. Nyd 5 dage i den sommerlige atmosfære på disse varme breddegrader.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:
3* Bon Bien Resort, Deluxe værelse DKK 3.000,-
4* Blue Ocean Resort, Gardenview Bungalow DKK 3.900,-
5* Anantara Resort, Deluxe Gardenview vær. DKK 5.900,-

Mulighed for forlængelse med Cambodia:
Når man først er på disse sydøstasiatiske kanter, så er der ikke langt fra Vietnam til Cambodja. De fleste har hørt om de verdenskendte Angkor-templer og sikkert også om tiden med Pol Pot og de Røde Khmer. Denne 5-dages individuelle rejseforlængelse giver jer mulighed for at opleve Cambodjas to mest interessante destinationer, Phnom Penh og Siem Reap.

Pris kr. 6.300,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Dag 1 : Afrejse Københavns lufthavn

Flyafgang fra København med Emirates kl. 14.20 via Dubai til Hanoi og fuld forplejning undervejs.

Dag 2 : Ankomst Hanoi

Vi modtages i lufthavnen og kører til hotellet i det centrale Hanoi. Byen rummer en forunderlig arkitektur. Her står de franske palæer, brede boulevarder og byens grønne åndehuller i kontrast til buddhistiske pagoder, snævre gyder og den hektiske trafik. Hotelcheck-in og tid til et bad inden vi skal se vanddukketeater - en gammel vietnamesisk teaterform.

Dag 3 : Hanoi

Byrundtur. Vi besøger landsfaderen Ho Chi Minhs mausoleum. Vi kommer forbi præsidentpaladset og Ho Chi Minhs simple pælehus. Vejen går forbi pagoden på en søjle og det fredfyldte Litteraturtempel.

Efter frokost ser vi vragdelene fra et B52 bombefly. Senere i passagersædet på en cykelrickshaw skal vi rundt i den gamle bydel.

Dag 4 : Hanoi

Fridag, og dermed tid til at opdage hovedstaden på egen hånd. Hanoi byder på et væld af museer, finurlige templer og andre attraktioner, som bestemt er et besøg værd.

Mulighed med rejselederen om morgenen for gåtur til en ceremoniel oplevelse på Ba Dinhpladsen med soldaternes indmarch og flaghejsning under afspilning af nationalmelodien.

Efter morgenmad på hotellet ligeledes muligt med formiddags-spadseretur rundt i byens gamle kvarter, hvor vi oplever stemningen fra sammensuriet af mennesker og aktivitet. Vi ender ved en cafe, der laver en særlig “ægkaffe”, og smager denne Hanoi specialitet.

Dag 5 : Hanoi – Halong bugten

Bus til Halong by. Herfra sejler vi med en junke (båd) ud i Halong bugten, hvor over 3.000 kalkstensbjerge i særegne formationer rejser sig op gennem havoverfladen.

Junken kaster anker i en klippeindhyllet bugt. Inden aftensmaden er der tid til en drink på dækket, mens mørket sænker sig og gør klipperne til mørke ujævne silhuetter.

Dag 6 : Halong bugten - Hue

Junken sejler til en drypstensgrotte inden frokost, der serveres samtidigt med at vi sejler tilbage mod land. Vi går fra borde ved 12-tiden og kører til Hanoi, hvor vi om aftenen tager nattog til Hue.

Nattog - seng i 4-pers. sovekupe med aircon. Ingen andre personer end vores gruppes deltagere sover i de bookede kupeer (M,F,A). Mulighed for egen sovekupe eller for fly Hanoi - Hue og nat på hotel - se tillæg under BEMÆRK.

Dag 7 : Hue

Vi triller ind på kejserbyen Hue’s banegård om formiddagen og kører til mausoleerne for to af kejserne i Nguyendynastiet, Khai Dinh og Minh Mang.

I bus videre til Minh Mangs mausoleum, hvor kejserens begravelsesmonument på smukkeste vis er integreret med naturen. Efter frokost besøges Hues kirkegård, hvor mange familiebeslægtede til det gamle kejserdømme er stedt til hvile. Bagefter hotelcheckin og fri det sidste af eftermiddagen og aftenen.

Dag 8 : Hue

Dagens sightseeing starter ved Thien Mu pagoden, hvor vi får indblik i munkenes liv og stifter bekendtskab med den største religion i Vietnam, buddhismen. Vi kører videre til kejserpaladset.

Frokost i en flot restaurant i citadellet, og bagefter tid på egen hånd. For dem som har lyst, cykler vi sidst på eftermiddagen en tur rundt i kejsercitadellet (cykel kan erstattes med kørsel i cykelrickshaw uden merpris).

Dag 9 : Hue - Hoi An

Vi kører til den charmerende handelsby Hoi An. Turen går rundt i det gamle bykvarter og lægger vejen forbi Fujian-kinesernes forsamlingshus og et over 200 år gammelt købmandshjem.

Senere - efter hotel check-in - går vi til aftensmadsrestauranten. Her vil en kok instruere os i hvordan man tilbereder et par vietnamesiske retter, som spises bagefter i et tilstødende lokale.

Dag 10 : Hoi An

Fridag. Mulighed for en afslappende dag ved stranden eller i byen, hvor man kan snuse rundt i de hyggelige gader.

Dag 11 : Hoi An

Dagens udflugt starter med en lille bådtur ud til en større og beboet ø, hvor vi skal se et lille bådbyggersted, hvor de fremstiller træbåde. Herefter begynder vi på en let 9 kilometers cykeludflugt rundt i øens helt flade opland, hvor vi får indblik i de lokales daglige gøren og laden.

Efter en god frokost hos en lokal familie inden vi sejler tilbage ad Son Thu floden tilbage til Hoi An.

Dag 12 : Hoi An - Mekongdelta

Fly til Ho Chi Minh City. Fra lufthavnen kører vi til FITO, et museum med en rustik stemning, som fremviser traditionel medicin fra urter. Vi tager båd det sidste stykke vej til Mekonglodge - et hotel, som arkitektonisk passer til deltaets landlige stemning med 1-plans huse og grønne have.

Dag 13 : Mekongdelta

Bådtur til Cai Be, som har et mindre flydende marked. Der gøres stop undervejs ved et traditionelt bygget Mekong-hus, som har været ejet af samme familie i flere generationer. Her serveres en god frokost i private rammer. Om eftermiddagen cykler vi i et roligt tempo ud i countryside og passerer andre små entreprenører.

Dag 14 : Mekongdelta - Ho Chi Minh City

Båd til havnekajen og i bus til Ho Chi Minh City - en metropol med knap 10 millioner indbyggere og landets mest moderne by. Efter frokost besøges Genforeningspaladset. Vi spiser turens sidste fælles aftensmad på en af byens gode restauranter.

Har man lyst, kan man tage med rejselederen til en udendørs bar på toppen af en midtbyens højhuse, få sig en drink og en spektakulært udsigt udover byen og dens skyline.

Dag 15 : Ho Chi Minh City

Dagens program starter med bustur til de berygtede Cu Chi tunneler. Der bliver mulighed for at kravle rundt i tunnelerne, dog i en udvidet tunnelgang.

For dem som har lyst, kan man om eftermiddagen gå med den danske rejseleder på en stemningstur med midtbyens virak som kulisse. Om aftenen bustransfer til lufthavnen, og dermed begynder afskeden med Vietnam.

Dag 16 : Ankomst Danmark


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 18.200,00 pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Fly København - Hanoi / Ho Chi Minh København m. Emirates
* Al transport i Vietnam i bus, båd, nattog Hanoi - Hue og fly Hoi An - Ho Chi Minh City
* Pension: Morgenmad alle dage, 11 x frokost og 7 x aftensmad inklusiv madlavningskursus
* Overnatning på 3* & 4* hoteller, 2-pers. kahyt på Deluxe båd i Halong bugten og 4-personers sovekupe med aircondition på nattog Hanoi-Hue
* Udflugter og entreer jvf. program
* Engelsktalende vietnamesiske guider
* Dansktalende rejseleder med omfattende kendskab til Vietnam

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Drikkevarer og måltider ikke nævnt.
* Drikkepenge til lokale guider & chauffører (beregn ca. kr. 450,- per person)
* Rejseforsikring

BEMÆRK
* Enkeltværelsestillæg: kr. 3.530,-
* Mulighed for at forlænge turen i Vietnam eller Cambodia
* De nævnte hoteller anvendes som udgangspunkt for turen. Der kan dog forekomme ændringer til andre hoteller med tilsvarende standard
* Gruppens størrelse: 10-25 personer
* Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i valutakurser samt nye eller forhøjede skatter og afgifter

Andre rejseforslag

Bangkok, Koh Chang & Koh Kood

Efter tre dage i Bangkok går turen til Koh Chang og Koh Kood - oplev det ægte Thailand og kom helt n…

Fugleeventyr i Singapore og Malaysia

Denne rejse til Singapore og Malaysia er specielt sammensat til fugle-entusiaster. Trækfugleparadise…

Bali & Nusa Penida

Oplev på denne rejse nogle af Balis største højdepunkter samt den skjulte perle Nusa Penida beliggen…