Loading…

USA's Nordlige Stillehavskyst

Denne frodige region er kendt for sin dramatiske kystlinje, snedækkede bjerge og frodige skove samt unikke byer!

Forbered jer på en fantastisk rejse til USA's Nordlige Stillehavskyst! Rejsen begynder i Seattle, hvor I har to overnatninger, til at gå på opdagelse i den flotte metropol. Derefter samler I jeres bil op og bruger de næste to uger på at udforske staterne Washington, Oregon og Californien.

Efter Seattle fortsætter I rejsen til Olympic National Park, hvor en en af USAs få regnskove venter jer. Efter et stop ved imponerende Mount Rainier, en 4.392 m. vulkan med sin glacierede top fortsætter I til Portland, rosernes by. Ved Eureka oplever I Redwood National Park, hvis tårnhøje træer venter jer og i Sonoma kan I smage nogle af USA's absolut bedste vine. I slutter rejsen i skønne San Fransisco, med dens røde Golden Gate Bridge og farverige huse.

 

En kør selv ferie er en ideel måde at opfange alle de seværdigheder, som denne region er berømt for. På én tur kan I opleve de ikoniske vulkaner, besøge de vinmarker der producerer nogle af USA's fineste vine, og vandre gennem en regnskov, der er hjemsted til elge, bjørne og ørne.


Lejebil er en ideel måde at opleve storslåede USA på. Ønsker I overnatningen 2go? Vi udskifter gerne flere af hotellerne med en autocamper.

Dag 1 : Ankomst til Seattle

I lander i Seattle lufthavn hvor I finder vej til hotellet i hjertet af Seattle. Resten af dagen er fri til at slappe af og gå på opdagelse i storbyen.

Dag 2 : Oplev Seattle

Brug dagen på at udforske den flotte metropol, omgivet af vidunderligt landskab, moderne arkitektur og en afslappet flair. Seattle er også kendt som "Smaragdbyen" på grund af regn, dis og byens mange parker. Nyd det historiske distrekt, et besøg på Pike Street Market på havnefronten eller nyd en fantastisk udsigt fra Space Needle.

Dag 3 : Roadtrip: Seattle -> Port Angeles

Fra morgenstunden finder I til lufthavnen på egen hånd og afhenter der jeres lejebil. Herfra kører I til færgeterminalen og sejler med bilen til Bainbridge Island og fortsætter derfra til Port Angeles. I har hele dagen til at nyde det udendørs paradis som halvøen byder på. Hvis I kan lide at surfe, sejle i kajak, tage på vandreture, mountainbike, sejle eller fiske finder I det her. Hvis I i stedet foretrækker en hyggelig, rolig dag, Kan I nyde den maritime atmosfære i gode restauranter og butikker.

Forventet distance: 130 km.

Dag 4 : Roadtrip: Port Angeles -> Olympic NP -> Olympia

I dag kører I til Olympic National Park, hvor en en af USAs få regnskove venter jer. Mægtige skove dækket af mos og slyngplanter, den vilde stillehavskyst og uberørt natur udgør skønheden ved denne Nationalpark.

Forventet distance: 350 km.

Dag 5 : Roadtrip: Olympia -> Mt. Rainier NP -> Olympia

Dagens højdepunkt er imponerende Mount Rainier, en 4.392 m. vulkan med sin glacierede top, i flotte Mount Rainier National Park. Nationalparken har en overflod af vandrestier, der byder på timevis af opdagelse. Dette er en fantastisk dag til en picnic omgivet af smuk natur.

Forventet distance: 265 km.

Dag 6 : Roadtrip: Olympia -> Portland

I følger vejen til Mount Saint Helens og fortsætter derfra til Portland, rosernes by. Tag en slentretur langs Old Bayfront og se de historiske huse, fremragende køkken og prisvindende Oregon vine.

Forventet distance: 190 km.

Dag 7 : Oplev Portland

Hele dagen er sat af til at opleve den flotte by Portland, der har et stort udvalg af madvogne (mere end 600) og er erklæret "home to the world’s best street food". Besøg Nob Hill, et kvarter, der er ideel til afslappede gåture, mens den tilstødende Forest Park er ideelt til længere vandreture.

Dag 8 : Roadtrip: Portland -> Seaside

Kør den lille tur fra Portland til kystbyen Seaside, der er kendt for den spektakulære havudsigt, kilomenter af offentlig strand og fremragende shopping.

Forventet distance: 130 km.

Dag 9 : Roadtrip: Seaside -> Newport

Nyd køreturen langs det smukke Oregon Coast for at nå dagens destination; Newport.

Forventet distance: 190 km.

Dag 10 : Roadtrip: Newport -> Medford

I dag kører l mod Medford og her er der mulighed for at besøge de gigantiske klitter i Oregon Dunes National Recreation Area.

Forventet distance: 390 km.

Dag 11 : Roadtrip: Medford -> Crater Lake NP .> Medford

I dag har I en længere køretur og det er derfor en god idé at komme afsted fra morgenstunden. Jeres første destination vil være Crater Lake National Park, som er den femte ældste nationalpark i USA. Nyd den blå sø og de imponerende klipper. Efter jeres pause fortsætter I videre til Klamath vandfald, og slutter dagen af med endnu en nat i Medford.

Forventet distance: 283 km.

Dag 12 : Roadtrip: Medford -> Eureka

I kører tilbage til kysten over Grants Pass. Lige efter Crescent City vil I blive ført gennem Redwood National Park og dens imponerende høje træer. I slutter dagen af i havnebyen Eureka.

Forventet distance: 310 km.

Dag 13 : Roadtrip: Eureka -> Sonoma

I kører i dag rutens længste strækning. Undervejs kan I stoppe ved Bodega Bay, hvor Alfred Hitchcock filmede sin berømte film "The Birds" eller ved en af de flotte Redwood skove.

Forventet distance: 440 km.

Dag 14 : Oplev Sonoma

I har hele dagen fri i Sonoma, der er en af ​​de vigtigste byer i Californiens vinområde.

Dag 15 : Roadtrip: Sonoma -> San Francisco

På vej til San Francisco passerer du gennem et af de mest berømte vinområder i USA. Stop og nyd en frokost i Sonoma, hvor du kan opleve vinsmagning samt

udsøgte ostemagere. Ved ankomst til San Fransisco, kør da til lufthavnen og aflever bilen. I finder på egen hånd fra lufthavnen til jeres hotel i indre by.

Forventet distance: 90 km.

Dag 16 : Oplev San Francisco

Nyd dagen i "Den Gyldne By". San Francisco har meget at byde på! Besøg Alcatraz, Fisherman's Wharf og Pier 39. Hop på en svævebane eller tag 49-Mile Scenic Drive, der vil tage dig forbi Union Square, Golden Gate Bridge og andre berømte seværdigheder.

Dag 17 : Oplev San Francisco

Nyd den sidste fulde dag i San Fransisco, enten på sigtseeing eller på en sidste shoppingtur.

Dag 18 : Hjemrejse

I dag vinker I farvel til San Fransisco og finder vej til lufthavnen. Herfra begynder rejsen hjemad, med kufferten fuld af gode minder.


Priser og varighed

Priser fra: : 10.720,00 kr. pr. person

Varighed: 18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* 17 overnatninger på 3 stjernede hoteller.
* 12 dages billeje (Nissan Versa eller lignende) - vi anbefaler ikke bil i Seattle og San Fransisco, da trafikken er tung og parkeringsmulighederne dyre og/eller begrænsede.


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Rejser man flere sammen er der gode besparelser at hente. 2 børn under 12 år kan bo gratis ved 2 betalende voksne på samtlige af hotellerne.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Udflugter samt entré til nationalparker
* Ikke nævnte måltider
* Envejsgebyr til biludlejning ca. 2.500 DKK.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

18442 250223 NWT

Andre rejseforslag

Canada & USA's Østkyst

Kør ud på en fantastisk roadtrip gennem både Canada & USA og oplev smuk natur og pulserende storbyer…

USA's Rocky Mountain Roadtrip

Tag på en naturskøn roadtrip langs Rockies Mountain Trail, der strækker sig gennem nogle af de mest…

USA's Vestlige Nationalparker

Oplev USA's vestlige nationalparker på dette naturskønne roadtrip til ikoniske nationalparker og pus…