Loading…

USA's Nordlige Stillehavskyst

Denne frodige region er kendt for sin dramatiske kystlinje, snedækkede bjerge og frodige skove, samt unikke byer!

Forbered jer på en fantastisk rejse til USA's Nordlige Stillehavskyst! Rejsen begynder i Seattle, hvor I kan gå på opdagelse i den flotte metropol. Derefter samler I jeres bil op og bruger de næste to uger på at udforske staterne Washington, Oregon og Californien.

Efter Seattle fortsætter I rejsen til Olympic National Park, hvor en af USAs få regnskove venter jer. Efter et stop ved imponerende Mount Rainier, en 4.392 meter høj vulkan med glacieret top, fortsætter I til Portland, rosernes by. Ved Eureka oplever I Redwood National Park, hvis tårnhøje træer vil forbløffe jer og i Sonoma kan I smage nogle af USA's absolut bedste vine. I slutter rejsen i skønne San Fransisco, der huser den røde Golden Gate Bridge og en masse farverige huse.

 

En kør selv ferie er en ideel måde at opleve alle de seværdigheder, som denne region er berømt for. På én tur kan I opleve både de ikoniske vulkaner, besøge de vinmarker der producerer nogle af USA's fineste vine, og vandre gennem en regnskov, der er hjemsted for elge, bjørne og ørne.


Lejebil er en ideel måde at opleve storslåede USA på. Ønsker I overnatningen 2go? Vi udskifter gerne flere af hotellerne med en autocamper.

Dag 1 : Ankomst til Seattle

I lander i Seattle lufthavn, hvorefter I finder vejen hen til jeres hotel, der ligger i hjertet af Seattle. Resten af dagen er fri til at slappe af og gå på opdagelse i storbyen.

Dag 2 : Oplev Seattle

Brug dagen på at udforske den flotte metropol, som er omgivet af vidunderlige landskaber, moderne arkitektur og som har en afslappet stemning. Seattle er også kendt som "Smaragdbyen" på grund af regn, dis og byens mange parker. Nyd det historiske distrikt, et besøg på Pike Street Market på havnefronten eller nyd den fantastiske udsigt fra The Space Needle.

Dag 3 : Fra Seattle til Port Angeles

Fra morgenstunden af afhenter I jeres lejebil og kører til færgeterminalen, hvor I sejler med bilen til Bainbridge Island og fortsætter derfra til Port Angeles. I har hele dagen til at nyde halvøens udendørs paradis. Hvis I kan lide at surfe, sejle i kajak, tage på vandreture, mountainbike, sejle eller fiske, så kan I gøre det her. Hvis I i stedet foretrækker en hyggelig, rolig dag, kan I nyde den maritime atmosfære fra hyggelige restauranter rundt omkring i byen.

Forventet distance: 130 km.

Dag 4 : Fra Port Angeles til Olympic NP og Olympia

I dag kører I til Olympic National Park, hvor en af USAs få regnskove venter jer. Mægtige skove dækket af mos og slyngplanter, den vilde stillehavskyst og uberørt natur er alt sammen at finde i denne Nationalpark.

Forventet distance: 350 km.

Dag 5 : Mt. Rainier National Park 

Dagens højdepunkt er imponerende Mount Rainier, en 4.392 m. vulkan med glacieret top, i flotte Mount Rainier National Park. Nationalparken har en overflod af vandrestier, der byder på timevis af opdagelse. Dette er en fantastisk dag til en picnic omgivet af smuk natur.

Forventet distance: 265 km.

Dag 6 : Fra Olympia til Portland

I følger vejen til Mount Saint Helens og fortsætter derfra til Portland, rosernes by. Gå en tur langs Old Bayfront og se de historiske huse, smag på det fremragende køkken og nyd de prisvindende Oregon vine.

Forventet distance: 190 km.

Dag 7 : Oplev Portland

Hele dagen er sat af til at opleve flotte Portland, der har et stort udvalg af madvogne (mere end 600) og er erklæret "home to the world’s best street food". Besøg Nob Hill, et kvarter, der er ideel til en afslappede gåtur, mens den tilstødende Forest Park er ideelt til længere vandreture.

Dag 8 : Fra Portland til Seaside

Kør den lille tur fra Portland til kystbyen Seaside, der er kendt for sin spektakulære havudsigt, kilometerlange offentlige strande og sine fremragende shoppingmuligheder.

Forventet distance: 130 km.

Dag 9 : Fra Seaside til Newport

Nyd køreturen langs det smukke Oregon Coast for at nå dagens destination; Newport.

Forventet distance: 190 km.

Dag 10 : Fra Newport til Medford

I dag kører l mod Medford. Her er der mulighed for at besøge de gigantiske klitter i Oregon Dunes National Recreation Area.

Forventet distance: 390 km.

Dag 11 : Fra Medford til Crater Lake NP og tilbage til Medford

I dag har I en længere køretur og det er derfor en god idé at komme afsted fra morgenstunden. Jeres første destination er Crater Lake National Park, som er den femte ældste nationalpark i USA. Nyd den klare, dybblå sø og de imponerende klipper. Efter jeres pause fortsætter I videre til Klamath vandfaldet og slutter dagen af med endnu en nat i Medford.

Forventet distance: 283 km.

Dag 12 : Fra Medford til Eureka

I kører tilbage til kysten over Grants Pass. Lige efter Crescent City vil I blive ført gennem Redwood National Park og dens imponerende høje træer. I slutter dagen af i havnebyen Eureka.

Forventet distance: 310 km.

Dag 13 : Fra Eureka til Sonoma

I dag venter rutens længste strækning. Undervejs kan I stoppe ved Bodega Bay, hvor Alfred Hitchcock filmede sin berømte film "The Birds" eller ved en af de flotte Redwood skove.

Forventet distance: 440 km.

Dag 14 : Oplev Sonoma

I har hele dagen fri i Sonoma, der er en af ​​de vigtigste byer i Californiens berømte vinområde.

Dag 15 : Fra Sonoma til San Francisco

Nyd en frokost i Sonoma, hvor I kan nyde udsøgte vine samt lækre oste fra garvede ostemagere. Kør herefter mod San Fransisco. Ved ankomst afleverer I jeres lejebil i lufthavnen og tager hen til jeres hotel i den indre by.

Forventet distance: 90 km.

Dag 16 : Oplev San Francisco

Nyd dagen i "Den Gyldne By". San Francisco har meget at byde på! Besøg Alcatraz, Fisherman's Wharf og Pier 39. Hop på en svævebane eller tag 49-Mile Scenic Drive, der vil tage jer forbi Union Square, Golden Gate Bridge og andre berømte seværdigheder.

Dag 17 : Oplev San Francisco

Nyd den sidste fulde dag i SanFran, enten på sigtseeing eller på en sidste shoppetur.

Dag 18 : Hjemrejse

I dag vinker I farvel til San Fransisco og jeres USA eventyr. Tag i lufthavnen og begynd rejsen hjemad med kufferten fuld af gode minder.


Priser og varighed

Priser fra: : 10.720,00 kr. pr. person

Varighed: 18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* 17 overnatninger på 3 stjernede hoteller.
* 12 dages billeje (Nissan Versa eller lignende) - vi anbefaler ikke bil i Seattle og San Fransisco, da trafikken er tung og parkeringsmulighederne dyre og/eller begrænsede.


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Rejser man flere sammen er der gode besparelser at hente. 2 børn under 12 år kan bo gratis ved 2 betalende voksne på samtlige af hotellerne.

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Udflugter samt entré til nationalparker
* Ikke nævnte måltider
* Envejsgebyr til biludlejning ca. 2.500 DKK.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

18442 250223 NWT

Andre rejseforslag

Krydstogt og badeferie på Hawaii

Fra Honolulu på Hawaii-øen Oahu går turen over Stillehavet til Vancouver i Canada. Krydstogtet går t…

USA's Charmerende Sydstater

Oplev de charmerende sydstater, heriblandt historiske Atlanta, countrymusikkens hovedstad Nashville…

USA's Solskinsstat Florida

Rejs til solskinsstaten og oplev den perfekte blanding af smukke strande, spændende attraktioner, pu…