Loading…

Uruguays Vestlige Vingårde

Fødslen af vingårdene i Uruguay er en historie, der opstod ved kombinationen af jesuit missioner, spanske og italienske immigranter og en vinsort fra Frankrig. Tag med på en ægte Tannat oplevelse - Salud!

Tannat druen er for Uruguay hvad Malbec druen er for Argentina
Tannat druen er blevet vigtigere i Uruguay end i sit hjemland Frankrig. Uruguays vin-arv går tilbage til de første spanske og italienske immigranter, som bragte vinstokke med fra Europa ca. 250 år siden. I det 18 århundrede slog jesuitterne sig ned i det, de ri dag kandes som Colonia provinsen i Uruguay. I 1741 byggede jesuitterne et kapel (i dag kendt som La Calera de las Huerfanas og et national monument) sammen med Belen gården, som de administrerede med bl.a. kvægdrift, frugttræer og vindyrkning. Efter at jesuitterne blev smidt ud af landet af den spanske krone, overtog Don Juan de San Martín (faderen til Argentinas nationalhelt) gården og dens 1500 vinstokke. Herfra blev vinen født i Uruguay. Ikke langt fra hvor jesuitterne oprindeligt plantede de første vinstokke, finder man i dag Zubizarreta vingården.

I 1874, en fransk-baskisk immigrant ved navn Harriague importerede vinstokke fra den obskure franske variant kaldet Tannat, som indtil da kun var blevet dyrket i Madiran, en lille vin-region i det sydvestlige Frankrig. Den mørke intense rødvin med ekstrem tannisk natur kunne være så besk, at den skulle ældes nogle år, før den blev drikkelig. Det siges at ordet Tannat stammer fra ordet tannin, garvesyre.

I besøger to forskellige vingårde:
Irurtia vingården, er an af de største i Uruguay, som blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede ved ankomsten af Hr. Lorenzo Irurtia til Carmelo regionen. Hans passion for gode vine og dedikation til dyrkningen af vin begyndte at give resultater ved vinhøstningen i 1913.. I 1950'erne Dante Irurtia ledelsen og vingården er forblevet i hans families hænder siden da.

Bodegas Cordano & Narbona er to mindre og hyggelige vin steder i regionen. Besøget vil byde på et indblik i arbejdet på vingården. Bodegas Cordano er anden genration i Cordano familien beliggende i en ombygget butik, hvor man kan nyde en vinsmagning. Narbona er beliggende i den oprindelige Narbona gård fra 1740 i udkanten af Carmelo. De har indgået samarbejde med den kendte franske vinproducent Michel Rolland og hans firma. Narbona dyrker både sorterne Pinot Noir og Tannat samt for nylig Syrah & Petit Verdot.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Colonia del Sacramento
2 Colonia - Calera de las Huerfanas - Bodega Irurtia & Cordano
3 Finca Narbona
4 Finca Narbona - Colonia

Dag 1 : Colonia del Sacramento

Ved ankomst til den lille hyggelige by Colonia, transporteres I til jeres hotel beliggende i det gamle centrum, hvor omgivelserne er rolige med brostensbelagte gader og i kort gåafstand ti centrum seværdigheder bl.a. fyrtårnet og fortet. I vil komme på en byrundtur i Colonia, som fører jer til byens seværdigheder.

Dag 2 : Colonia - Calera de las Huerfanas - Bodega Irurtia & Cordano

Efter morgenmaden køres I til byen Carmelo. I besøger først det nationale monument, La Calera de las Huerfanas, jesuit ruiner hvor Uruguays første vinstokke blev plantet. Der fortsættes til Bodega Cordano med rundvisning. I vil afhængig af sæsonen kunne opleve høstningen, flaksetapningen og/eller drue udvælgelsen. Efter en vinsmagning fortsætter vinturen til El Legado, hvor I vil lære om produktionen, stedets historie og smage på druerne. Der sluttes af ved Finca Narbona vin-lodge, hvor I overnatter.

Dag 3 : Finca Narbona

Morgenen starter i jeres eget tempo. Der vil være en picnic frokost på vingården og om eftermiddagen vin- og oste-smagning i kælderen, hvor I vises rundt af stedets vinproducent. Der overnattes på lodgen omgivet af vinstokke og en skøn have.

Dag 4 : Finca Narbona - Colonia

Det er tid til at tage afsked med Carmelo området og Uruguays dejlige vine, da I køres tilbage til Colonia.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 8.759,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Al land transport i Uruguay
* 1 nat på 3* hotel med morgenmad
* 2 nætter på vin-lodge med morgenmad
* Colonia byrundtur med frokost
* Vin rundvisning med vinsmagning og frokost
* Vinsmagning med frokost

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybillet
* Færgebillet
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10118 201119 L

Andre rejseforslag

Grønne Chile

På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak - den perfekte indgang til lande…

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

Kør-selv gennem Uruguay

Oplev de smukke landskaber, der udgør størstedelen af Uruguay. I har tiden til at køre i eget tempo,…