Loading…

Uruguays Højdepunkter

Oplev Sydamerikas ukendte perle. I Uruguay finder I historie og kultur i charmerende Colonia. Besøg vingårde og smag på nationaldruen Tannat omkring Montevideo, få et indblik i den interessant gaucho kultur på en skøn original estancia samt kom tæt på skøn natur og dyreliv i Uruguays natur reservater og nationalparker. Skal der være lidt afslapning, så er der en dejlig kyststrækning, hvor strandene venter. Det bedste af det hele er, at det hele kan opleves indenfor korte distancer.

Uruguay byder på lidt af det hele!

Dag 1: Ankomst Colonia, byrundtur i Colonia til fods og på cykel
Dag 2: Bus til Montevideo. Byrundtur i den gamle bydel
Dag 3: Cykeltur i det moderne Montevideo. Bus til Castillos estancia
Dag 4: Traditionel estancia-dag
Dag 5: Vandretur til Cabo Polonio
Dag 6: Cykeltur og Rocha-lagunen
Dag 7: Bus til Punta del Este. Byrundtur.
Dag 8: Bus til Montevideo

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Colonia
2 Colonia - Montevideo
3 Montevideo - Rocha Provinsen
4 Rocha Provinsen
5 Rocha Provinsen - La Paloma
6 La Paloma - Punta Del Este
7 Punta Del Este
8 Punta Del Este - Montevideo

Dag 1 : Colonia

I dag venter jer en byrundtur i den gamle by, hvor I kommer omkring de vigtigste attraktioner såsom havnen, midtbyen og fyrtårnet, Ferrando-stranden, den flotte strandpromenade og selvfølgelig forskellige gamle bygninger og museer. Unesco har erklæret byen for menneskehedens arv grundet den smukke arkitektur og det er skønt at gå langs de brostensbelagte gader.

Om eftermiddagen tager I, sammen med jeres guide, på en cykeltur langs flodbreddens boulevard og nyder synet af de flotte vinmarker, olivenplantager og citrontræer. Inden turen går tilbage til Colonia, stopper I ved Finca La Primavera til en olivenolie-smagning.

Dag 2 : Colonia - Montevideo

Efter morgenmaden går turen til Colonias busterminal, hvor I tager med en bus til Montevideo. Ved ankomst i Montevideo bliver I hentet og bragt til jeres hotel.

Om eftermiddagen er der arrangeret en byrundtur i Montevideos gamle bydel. Her kommer I blandt andet omkring det livlige Port Market, Carnival Museum, Museum of Pre-Columbian Art, katedralen, kunstmuseet og Solis Teatret.

Dag 3 : Montevideo - Rocha Provinsen

Efter morgenmaden tager I med cykel ud for at opleve det moderne Montevideo. Her kommer I blandt andet omkring trommeslageren Lobo Núñez' studio. Han er en anerkendt trommeslager i Uruguay og har specialiseret sig indenfor de afrikanske tradtioners trommeslagning fra det 18. århundrede, hvilket er blevet en stor del af Uruguays nationale identitet. Lobo fik endda besøg af Mick Jagger i 2016.

Om eftermiddagen bliver I transporteret ind til busstationen, hvor I tager med bussen til Rocha, Castillo. Ved ankomst bliver I hentet og bragt til jeres nye hotel.

Dag 4 : Rocha Provinsen

Efter morgenmaden er det tid til at udforske og opleve estancia-livet på den traditionelle estancia i et spændende landskab med økosystemer, der er vigtige for fugle og vegetation. Der er over 400 fuglearter at observere blandt andet ñandu-strudsen, pink-flamingoer, verdens største koloni af sort-halsede svaner samt oddere og capivarer. Efter en typisk asado-frokost er det tid til at ride ud og udforske de omgivende landskaber på hesteryg, der blandt andet tæller en lagune, særprægede træer og marker med græssende kvæg.

Dag 5 : Rocha Provinsen - La Paloma

I bliver kørt til Valizas-landsbyen beliggende ud til havet. Herfra går I med lokal guide langs kystlinjen til Cabo Polonio-landsbyen, som er afskåret fra fastlandet af store sandklitter. I starter med et kort indblik i Valizas by, inden I begiver jer gennem de skiftende sandklitter (blandt verdens største). Fra Buena Vista-bakken kan I nyde den gode udsigt til omgivelserne. Det tager ca. 4 timer at nå Cabo Polonio.

På en lokal restaurant spiser I frokost - typisk med fisk og/eller skaldyr, direkte fra havet lige udenfor. Byen er en spøjs blanding af fiskerhytter og fisk, der hænger til tørre samt små sommerhuse liggende op af bakken. I besøger fyrtårnet og søløve-reservatet, inden I kører retur til hovedvejen i specialbygget firhjulstrækkere gennem sandklitterne til den officielle indgang til landsbyen. I køres retur til jeres hotel/estancia.

Dag 6 : La Paloma - Punta Del Este

Efter morgenmaden tager I på en cykeltur ud for at se La Palomas fyrtårn og dernæst Rocha Lagunen. Lagunen er en halvt friskvandslagune på 72 km2 og er hjemsted for 220 fuglearter. Stedet har været på UNESCOs verdensarv siden 1976. I kommer blandt andet til at krydse lagunen med kajak, hvor I får et bedre udsyn til de fascinerende fugle og det lokale vildliv. Inden afgang til jeres nye hotel i La Barra kan I nyde en frokost bestående af en traditionel picnic-frokost.

Dag 7 : Punta Del Este

I dag går turen til Punta del Este for at besøge Casapueblo og flere af de andre seværdigheder i kystbyen. Om eftermiddagen er der frokost og mulighed for enten at tage på en kajaktur, en ridetur eller en cykeltur.

Dag 8 : Punta Del Este - Montevideo

Turen går nu tilbage til Montevideo, hvor de 8 dages rejse i Uruguay slutter.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.142,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* 3 nætter på 3* hotel med morgenmad
* 2 nætter på 3* hotel med halvpension
* 2 nætter på estancia med helpension
* 6 udflugter (4 med frokost)
* Ankomst transfer Colonia
* Afrejse transfer Montevideo
* Bus Colonia - Montevideo
* Privat transport mellem øvrige byer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10104 211119 L

Andre rejseforslag

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

TREKKING TO THE LOST CITY – 4 DAYS / 3 NIGHTS

Tag på trekkingtur gennem Colombias jungle til den skjulte civilisation; Ciudad Perdida.

3 Nights Inca Trail With Local Group

En af de mest berømte trekkingturer i verden. Gåturen ad de gamle inkastier, der over 4 dage ender v…