FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 15.011,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Uruguays Højdepunkter, Uruguay

Oplev Sydamerikas ukendte perle. I Uruguay finder I historie og kultur i charmerende Colonia. Besøg vingårde og smag på nationaldruen Tannat omkring Montevideo, få et indblik i den interessant gaucho kultur på en skøn original estancia samt kom tæt på skøn natur og dyreliv i Uruguays natur reservater og nationalparker. Skal der være lidt afslapning, så er der en dejlig kyststrækning, hvor strandene venter. Det bedste af det hele er, at det hele kan opleves indenfor korte distancer.

Uruguay byder på lidt af det hele!

Dag 1: Ankomst Colonia, byrundtur i Colonia til fods og på cykel
Dag 2: Bus til Montevideo. Byrundtur til fods og på cykel inkl. frokost på havnemarkedet
Dag 3: Udflugt til vingård inkl. frokost og vinsmagning. Bus til Castillos estancia med helpension
Dag 4: Traditionel estancia dag til fods og til hest med helpension
Dag 5: Transfer til Valizas; Vandretur til Cabo Polonio inkl. rundvisning og helpension.
Dag 6: Bus til Punta del Este; byrundtur
Dag 7: Aktiv dag ved Refugio Anastasio inkl. frokost
Dag 8: Bus til Montevideo lufthavn eller havn

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 15.011,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 3 nætter på 3* hotel med morgenmad
* 2 nætter på 3* hotel med halvpension
* 2 nætter på estancia med helpension
* 6 udflugter (4 med frokost)
* Ankomst transfer Colonia
* Afrejse transfer Montevideo
* Bus Colonia - Montevideo
* Privat transport mellem øvrige byer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst Colonia

Ved ankomsten til Colonia bliver I mødt og kørt til jeres hotel. Nyd de smukke oplevelser i byens gamle centrum.

Dag 2 : Med bus til Montevideo

Morgenen starter byder på en byrundtur på cykel i den gamle by, hvor man kommer omkring de vigtigste attraktioner såsom havnen, midtbyen, Ferrando stranden, den flotte strandpromenade, hestevæddeløbsbanen, samt selvfølgelig forskellige gamle bygninger og museer.Der er transport til busstationen, hvorfra I tager bussen til Montevideo og transfer til jeres hotel.

Dag 3 : Besøg på vingårde

Morgenen starter med en byrundtur til fods gennem Montevideo by, inden I kører mod et af områdets vingårde, hvor der er rundvisning, vinsmagning og frokost. Herefter tager I bussen til Castillos i Rocha provinsen. I bliver modtaget ved bussen og kørt til jeres estancia, hvor I har to overnatninger.

Guardia del Monte er beliggende nær den store Castillos lagune. Landskabet omkring gården byder også på vigtige lagune- og sumpøkosystemer med et rigt fugleliv og oprindelige skove, hvor vigtige træsorter kan opleves. Dette sted er en del af Humedales del Este vådlandet, som er erklæret for biosfærereservat. Det er muligt at svømme, fisk og sejle i kano på lagunen. I den gamle hovedbygning fra år 1800 kan man opleve landlig komfort, en smuk patio med vinranker, store entreer, hjemlig hygge ved ildstedet og venlig betjening af ejeren Alicia.

Dag 4 : Traditionel estancia dag

Efter morgenmaden er det tid til at udforske og opleve estancia livet på den traditionelle estancia i et spændende landskab med økosystemer vigtige for fugle og vegetation. Der er over 400 fuglearter blandt andet ñandu-strudsen, pink flamingoer, verdens største koloni af sort-halset svaner samt oddere og capivarer. Efter en typisk asado-frokost er det tid til at ride ud og udforske de omgivende landskaber på hesteryg, der blandt andet tæller en lagune, særprægede træer og marker med græssende kvæg.

Dag 5 : Guardia Del Monte - Valizas

Der er transport til Valizas i Rocha.

Fra Valizas går I med lokal guide langs kystlinjen til Cabo Polonio landsbyen, som er afskåret fra fastlandet af store sandklitter. I starter med et kort indblik i Valizas by inden I begiver jer over go gennem de skiftende sandklitter (en af verdens største). Fra Buena Vista bakken vil I nyde den gode udsigt til omgivelserne. Det tager ca 4 timer at nå Cabo Polonio. På den lokale restaurant spises en frokost med fisk og/eller skaldyr, direkte fra havet lige udenfor. Byen er en spøjs blanding af fiskerhytter og fisk, der hænger til tørre samt små sommerhuse liggende op af bakken. I besøger fyrtårnet og søløve reservatet inden I kører retur til hovedvejen i speciallavet firhjulstrækkere gennem sandklitterne til den officielle indgang til landsbyen. I køres retur til jeres hotel.

Dag 6 : Valizas - Punta Del Este

I tager den offentlige bus til Punta del Este - der er transport til og fra bus stationen i hver ende. I har to ovenatninger i Punta del Este.

Dag 7 : Aktiv dag ved Refugio Anastasio

Om morgenen køres der til José Ignacio området, hvor der venter en hel dag med udendørs aktiviteter ved Refugio Anastasio, tidligere et hus for de loakle fiskere, som er blevet omdannet til en mindre restaurant. Der vil om formiddagen være mulighed for at sejle i kano eller stand-up-and-paddle på lagunens vand. Ved middagstid retureneres der til El Refugio for at spise picnic frokost. Efter et kort hvil fortsætter I udforskningen af området på hesteryg langs marker og bredden af kystlagunen. Der serveres en typisk uruguay eftermiddags snack med mate (en bitter gaucho te) inden der køres retur til hotellet.

Dag 8 : Punta Del Este/ Montevideo Airport

Efter morgenmaden er der transfer til Montevideo lufthavn.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.