FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

2 dage / 3 nætter | Priser fra: kr. 4.455,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Umlani Bushcamp, Sydafrika

Tag med ud i det afrikanske vildnis og få en sararioplevelse for livet! Timbavati Game Reserve, der er en del af den verdenskendte Greater Kruger National Park, er et første-klasses privat vildtreservat på 10.000.ha. Reservatet er hjem for over 40 forskellige pattedyr - heriblandt The Big Five - og 350 forskellige fuglearter. Midt i dette uspolerede vildnis ligger Umlani Bushcamp. "Umlani" betyder "place of rest".

Bushcampen lægger vægt på rustik luksus; hytter og hovedbygning er bygget i naturmaterialer. Om aftenen oplyses campen af stearinlys og olielamper. En enestående mulighed for at uforstyrret opleve den afrikanske nattehimmel.

Umlani Bushcamp er certificeret af både Green Leaf Eco Standard og "Fair Trade in Tourism, South Africa" (FTTSA). FTTSA er en organisation der vurderer hoteller, aktiviteter, attraktioner og turoperatører ud fra deres engagement og hensyn til både mennesker, kultur og natur. Med et FTTSA-certifikat er man sikret, at hotellet eller turoperatøren giver gode lønninger og arbejdsforhold til deres ansatte; giver en del af fortjenesten på turisme til lokalsamfundet; og tager hensyn til menneske-rettigheder, kultur og natur. Med andre ord - bæredygtig turisme overfor både natur og mennesker! Læs mere om FTTSA og se flere certificerede hoteller og lodges på http://www.fairtourismsa.org.za/.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 4.455,00 pr. person
Varighed:2 dage / 3 nætter
Inkluderet:* Shuttlebus fra Johannesburg eller Hoedspruit til Umlani Bushcamp t/r
* Tre overnatninger
* Helpension
* Udvalgte drikkevarer som lokal øl, vin og vand
* To daglige game drives i åben jeep og en daglig bush walk

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Parkskatter betales lokalt: R 150,00 pr.bil og R 200,00 pr. person

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Umlani Bush Camp

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.