FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 11.253,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Uberørt natur og hvide sandstrande på São Tomé og Príncipe, São Tomé & Príncipe

São Tomé og Príncipe er de to største øer i øgruppen, der er opkaldt efter netop disse. Begge øer er perfekte destinationer for de rejsende, der ønsker at kombinere både oplevelse og strand.

Turen starter på São Tomé, som er den største af de to øer. Det er også den mest beboede ø, så der er rig mulighed for at opleve hvordan de lokale lever. Man får lov at opleve både hvordan nutiden er, men også i høj grad hvordan livet på de kendte plantager var, da landet var under portugisisk styre. Som man vil opleve, er mange af plantagerne blevet overtaget af naturen; men man finder stadig nogle, hvor lokalbefolkningen har bosat sig. Selvom hospitaler, skoler osv. fra chokolade storhedstiden bliver brugt til beboelse idag, kan man stadig fornemme, hvad de engang var.

Derfter går turen til det frodige Príncipe. Øen ligger på ækvator ved den afrikanske vestkyst. På trods af øens lille størrelse har den mange mikro-klimaer og der er sjældent en dag, hvor man ikke kan opleve noget af det fantastiske den har at byde på - det handler bare om at planlægge aktiviteten efter vejret.

Når det bliver tid til afslapning, ligemeget om du er på São Tomé eller Príncipe, er de hvide sandstrande med turkisblåt vand et ideelt stop på turen. Vinter sæson er lig med skildpadde sæson, så går turen derned fra november til marts, er der mulighed for at opleve skildpadderne på de lækre strande - og i de sidste måneder begynder de små babyer at komme frem. Kommer man derimod i sommer månederne, så er der rig mulighed for at opleve pukkelhvaler, spækhuggere og delphiner.

De smukke hoteller inkluderet i rejsen inddrager både kultur og luksus, og er derfor prikken over i'et i denne unikke oplevelse.

Dag 1: Ankomst til São Tomé
Dag 2: São Tomé
Dag 3: São Tomé
Dag 4: São Tomé: Afgang til Príncipe
Dag 5: Príncipe
Dag 6: Príncipe - Romantisk middag på Bom Bom Islet
Dag 7: Príncipe - Afslappende massage på Bom Bom Beach
Dag 8: Afgang Príncipe til São Tomé - Afgang til Danmark

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.253,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 3 nætter på Omali São Tomé i junior suite inkl. morgenmad
* 4 nætter på Bom Bom Príncipe i bungalow med haveudsigt inkl. morgenmad og aftensmad
* Transfer fra lufthavn til hotel på São Tomé
* Transfer fra lufthavn til hotel på Príncipe
* Fly t/r São Tomé - Príncipe
* Romantisk middag på Bom Bom Islet
* Afslappende massage på Bom Bom Beach

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly t/r Danmark - São Tomé og Príncipe
* Ikke ovennævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

14970 160818 HBD

Dag 1: Ankomst til São Tomé

Når i lander i São Tomé er der transfer til jeres første hotel Omali. Hotellet er elegant indrettet og byder på faciliteter som udendørs pool og tennisbane. Hotellet nyder en ideel placering med aktiviteter i som naturture, dykning, vandreture og hvalsafari i nærheden.

Dag 2: São Tomé - Udforsk øen på egen hånd

Nyd dagen i São Tomés fantastiske omgivelse. Der er mulighed for at udnytte aktiviteterne i nærheden af hotellet, eller udforske resten af øen nærmere.

Dag 3: São Tomé - Udforsk øen på egen hånd

Dagen er fri til at opleve præcis det i ønsker. Øen byder på både fantastisk flora og fauna, som skaber unikke oplevelser.

Dag 4: Afgang fra São Tomé til Príncipe

Der er afgang fra São Tomé til den mindre hovedø Príncipe. Fra Príncipes lufthavn er der transfer til jeres hotel Bom Bom Príncipe.Dette er en resort, som byder på træbungalower kun et stenkast fra vandet med udsigt over enten poolen, haven eller havet. Stedet har udendørs pool og restaurant, der serverer eksotiske retter.

Dag 5: Príncipe

Hele dagen er fri til at gå på opdagelse i øens naturlige rigdomme.

Dag 6: Príncipe

Fra morgen til aften bestemmer i selv dagens program. Om aftenen byder Bom Bom Islet på en romantisk middag i smukke omgivelser.

Dag 7: Príncipe

Dagen byder på afslappende massage på Bom Bom Beach. Tidspunktet er valgfrit, så man bestemmer selv, om det er afslutningen på en lækker stranddag, opvarmning til en ny oplevelsesrig dag eller andet, der passer ind i jeres preferencer.

Dag 8: Afgang fra Príncipe via São Tomé til Danmark

Der er afgang fra hotellet til Príncipe lufthavn. Dernæst går turen tilbage til São Tomé indtil der er afgang mod Danmark.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.