Loading…

Trekkingtur til The Lost City

Tag på trekkingtur gennem Colombias jungle til den skjulte civilisation; Ciudad Perdida.
Ciudad Perdida blev grundlagt på de nordlige sider af Sierra Nevada bjergkæden omgivet af jungle i 950 -1300 meters højde. Tayrona folket anlagde byen, som de kaldte Teyuna, men efter spaniernes ankomst til landet, forsvandt civilisation. Naturen tog over og gemte stedet i mange generationer, indtil det blev genopdaget i 1970’erne. Der findes flere trekkingure af varierende længde, man kan tage for at komme til Ciudad Perdida. Det er ikke en let tur igennem landskabet med høje temperaturer og luftfugtighed. Men omgivelserne er helt utrolige, og belønningen er stor, når man når frem! Man forundres over, hvordan søren det dog er lykkedes nogle at anlægge en helt civilisation her – midt på bjerget!

Dag 2: Trekkets start
Dag 3: Det udfordrende trek
Dag 4: Ciudad Perdida
Dag 5: Retur til Santa Marta
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Trekkets start
2 Det udfordrende trek
3 La Ciudad Perdida
4 Retur til Santa Marta

Dag 1 : Trekkets start

Der køres fra Santa Marta i jeep til den lille landsby, Mamey ca. 2,5 times kørsel fra Santa Marta. I spiser frokost i landsbyen, inden det er på tide at snøre vandrestøvlerne godt til og vandre cirka tre timer til dagens base, hvor der camperes for natten. Aftensmaden føles særdeles velfortjent, når man sidder i stearinlyset og pandelampernes skær under en forhåbentlig fin stjernehimmel.

Dag 2 : Det udfordrende trek

I dag venter en af de mest udfordrende vandredage, hvor Buritaca-floden skal krydses ikke mindre end ni gange. Der vil selvfølgelig være tid til at hvile undervejs og nyde frugt og snacks og de smukke omgivelser. Undervejs i dag kommer I også forbi en lokal indianer-landsby. Der er ca. 7-8 timers vandring, som fører jer til nattens hvil, og det er nok de færreste, der vil få problemer med at falde i søvn.

Dag 3 : La Ciudad Perdida

Tidligt om morgenen er der afgang, så I kan komme frem til turens mål, ruin-komplekset La Ciudad Perdida. Der er ikke meget tilbage af den oprindelige by, men omgivelserne gør stedet helt unikt. Turen op til selve La Ciudad Perdida går blandt andet via 1200 trappetrin i forskellige størrelser - så når det bliver aften kan benene højest sandsynligt mærkes. Oppe fra La Ciudad Perdida giver den skønne udsigt til tæt jungle og bakket terræn en helt speciel atmosfære. Der vil være ca. 3,5 timer til at udforske den tidligere by og lære om stedets forgange betydning og størrelse.

Dag 4 : Retur til Santa Marta

Det er tid til at vende tilbage til civilisationen. Efter ca. syv timers vandren ned gennem junglen kommer I retur til landsbyen Mamey, hvorfra I bliver kørt til Santa Marta eller Tayrona Nationalpark afhængig af jeres videre rejses program.

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.626,00 pr. person

Varighed: 0 dage / 1 nætter

Inkluderet

* Transport som beskrevet
* Trekkingtur som beskrevet inkl. overnatning, guide (spansktalende) og alle måltider undervejs

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11921 301219 PC

Andre rejseforslag

Colombias højdepunkter

Spændende historie og kultur i Bogotá, Medellín og Cartagena, smuk natur i kafferegionen og drømmeli…

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

Colombias natur og kulturskatte

Oplev Colombias imponerende natur og udforsk landets kulturskatte. Rejs bl.a. til Villa de Leyva, Sa…