Loading…

Tobago til spotpris

Den lille caribiske ø, Tobago, byder på både tropisk natur og dejlige sandstrande. Tag væk fra vinterkulden til den charmerende tropeø til en super pris.
Den lille tropeø Tobago ligger lige nord for Trinidad. Øen har ikke forandret sig meget de sidste 50 år, og er relativ upåvirket af international turisme. Den caribiske charme er endnu intakt på Tobago, som er en fryd for øjet med palmelunde, uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer.

En perfekt destination for naturelskere, strandløver og alle, der bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag!

1 uge på Sandy Point Village.
Charmerende lille lejlighedshotel i det livlige Crown Point på Tobagos sydvestkyst, 15 minutters kørsel fra Scarborough. Sandy Point ligger direkte ned til en lille strand, Store Bay ligger kun 10 minutters gang væk, og der er gratis shuttle bus til Pigeon Point. Hotellet har en hyggelig bar og restaurant direkte ned til vandet, to swimmingpools og lille fitnesscenter.

Der er naturligvis mulighed for forlængelse - kontakt os for priser.

Prisen gælder for overnatning i Studio Apartments (med køkken, stue og altan eller terrasse) eller i Beachfront Room med terrasse. Kontakt os for tilbud på 2-værelses lejligheder og suiter.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 2.923,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Transport lufthavn - hotel t/r
* 7 overnatninger med morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybillet
* Måltider ikke nævnt
* Drikkevarer
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10451 191218 KR

Andre rejseforslag

Øhop på Tobago & Barbados

Tag med på 2 ugers afslappende ferie til nogle af Caribiens mest uberørte strande. PRISEN ER INKL. F…

Øhop på Tobago & Barbados - luksus

Tag med på 2 ugers luksusferie til Tobago & Barbados! PRISEN ER INKL. FLY!