FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 2.546,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Tobago til spotpris, Trinidad og Tobago

Den lille tropeø Tobago ligger lige nord for Trinidad. Øen har ikke forandret sig meget de sidste 50 år, og er relativ upåvirket af international turisme. Den caribiske charme er endnu intakt på Tobago, som er en fryd for øjet med palmelunde, uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer.

En perfekt destination for naturelskere, strandløver og alle, der bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag!

1 uge på Sandy Point Village.
Charmerende lille lejlighedshotel i det livlige Crown Point på Tobagos sydvestkyst, 15 minutters kørsel fra Scarborough. Sandy Point ligger direkte ned til en lille strand, Store Bay ligger kun 10 minutters gang væk, og der er gratis shuttle bus til Pigeon Point. Hotellet har en hyggelig bar og restaurant direkte ned til vandet, to swimmingpools og lille fitnesscenter.

Der er naturligvis mulighed for forlængelse - kontakt os for priser.

Prisen gælder for overnatning i Studio Apartments (med køkken, stue og altan eller terrasse) eller i Beachfront Room med terrasse. Kontakt os for tilbud på 2-værelses lejligheder og suiter.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 2.546,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* Transport lufthavn - hotel t/r
* 7 overnatninger med morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybillet
* Måltider ikke nævnt
* Drikkevarer
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10451 191218 KR

Dag 1: Transfer Lufthavn - Hotel

Dag 1: Sandy Point Village

Dag 8: Transfer Lufthavn - Hotel

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.