Loading…

Thailand og Cambodia - det kendte og det ukendte

Måske har I tidligere været i Thailand og vil nu have lidt mere "krydderi" på den næste rejse. Eller måske vil I bare opleve noget, som naboen ikke har oplevet. Fokus i dette rejseforslag er på gode hoteller og lodges - kombineret med autentiske og lidt anderledes oplevelser i både Thailand og Cambodia.

Dag 1: Ankomst til Bangkok og aftentur i tuk-tuk
Dag 2: Bangkok på egen hånd
Dag 3: Transport fra Bangkok til Koh Chang
Dag 4-6: Afslapning på Koh Chang: dagene er til fri disposition
Dag 7: Transport fra Koh Chang til 4 Rivers Floating Lodge i Cambodia
Dag 8-9: Ophold på 4 Rivers Floating Lodge
Dag 10: Transport fra 4 Rivers Floating Lodge til Siem Reap
Dag 11-13: 3 dages cykeltur ved Angkor Wat
Dag 14: Afrejse fra Siem Reap

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Bangkok og aftentur med tuk-tuk
2 Bangkok på egen hånd.
3 Transport fra Bangkok til Koh Chang
7 Transport fra Koh Chang til 4 Rivers Floating Lodge i Cambodia
8 Ophold på 4 Rivers Floating Lodge
10 Transport fra 4 Rivers Floating Lodge til Siem Reap
11 3 dages cykeltur ved Angkor Wat
14 Afrejse fra Siem Reap

Dag 1 : Ankomst til Bangkok og aftentur med tuk-tuk

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Bangkok.

Allerede iaften skal I på oplevelse i Bangkok, nemlig når turen går ud i byen - i tuktuk! Bangkok sover aldrig! Nattelivet i storbyen er både berømt og berygtet, men mange af byens mest fantastiske steder overses helt om aftenen. På denne aftentur kører man i tuk-tuk gennem byen til nogle af aften-Bangkoks skønneste steder. Besøg nogle af de flotte templer, som ser helt anderledes ud i aftenens lys og besøg 24-timers blomstermarkedet, hvor hverken sælgere eller handlere nogensinde synes at sove. Aftensmaden indtages naturligvis på en af Bangkoks berømte og fantastiske gadekøkkener, og med en lokal guide kan I være sikre på at smage det allerbedste "streetfood", byen kan byde på. Typisk sidder man på små plastikstole og vælger flere forskellige lækre retter, som man deler. Det smager himmelsk - og man sidder side om side med de lokale, som snupper sig en bid mad på vej hjem fra arbejde. En mindeværdig guidet tur gennem det livlige aftenliv i Bangkok.

Dag 2 : Bangkok på egen hånd.

Dagen er til fri diposition til selv at gå på opdagelse i Bangkok - vi er naturligvis gerne behjælpelig, såfremt I ønsker en guidet tur eller vejledning til oplevelser.

Dag 3 : Transport fra Bangkok til Koh Chang

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Trat. Herfra går det videre med færgen mod Koh Chang og jeres hotel. I overnatter 4 nætter på et godt turistklassehotel på Koh Chang.

De næste dage er til fri disposition på "elefant-øen". Lej evt. en scooter og kør på udflugt - mange steder på øen kan man finde helt tomme strande med hvid sand, der er flot flankeret af svajende palmer.

Dag 7 : Transport fra Koh Chang til 4 Rivers Floating Lodge i Cambodia

I dag går turen mod Koh Kong med bil og båd. I krydser den cambodianske grænse på vejen mod 4 Rivers Floating Lodge.

Tæt på grænsen til Thailand - midt på floden i verdens største mangroveregnskov - ligger et ganske særligt lodge: 4 Rivers Floating Lodge. Man kan komme hertil ad vandvejen, og fornemmelse af virkelig at være langt væk fra alting er derfor helt fuldendt. Herude ligger 12 afrikanske luksustelte, som ligger på hver sin individuelle tømmerflåde på selve floden. Tømmerflåderne er forbundet af en gangbro, så man virkelig får fornemmelsen af at gå på vandet, når man skal hjem til sit telt.

Teltene er gigantiske og er naturligvis indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Vi gætter dog på, at I aldrig får tændt for fladskærmen, da naturen jo ligger lige udenfor og venter på at blive udforsket. Og det er er rigeligt at tage sig til på 4 Rivers; trekkingture i junglen, kajakture, fisketure - eller måske er det nok blot at ligge på jeres egen store terrasse og og nyde udsigten mens tømmerflåden vugger blidt på floden.

Om morgenen vågner man op til lydene fra regnskoven og tågen, der langsomt letter over kardemommebjergene. Området heromkring bjergene var nærmest uberørt indtil slutningen af 90'erne, da det i årevis fungerede som de sidste tilflugtssted for Khmer Rouge. Man finder derfor næppe et mere uspoleret stykke regnskov i hele Sydøstasien.

Lodgen er bygget af miljøvenlige materialer og arbejder aktivt for at bevare regnskoven - uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvalitet og luksus.

Dag 8 : Ophold på 4 Rivers Floating Lodge

De næste to dage er til fri disposition på 4 Rivers Floating Lodge. Typisk vil man den en dag have mulighed for at komme med på en vandretur gennem junglen og den anden dag, vil man kunne tage på en sejltur på floden gennem mangroven.

Dag 10 : Transport fra 4 Rivers Floating Lodge til Siem Reap

Der er afgang fra 4 Rivers Floating Lodge mod Siem Reap. I bliver kørt fra Koh Kong til Sihanoukville, hvorfra I flyver til Siem Reap. Her indlogeres I på et hyggeligt hotel, hvor I har 4 overnatninger.

Dag 11 : 3 dages cykeltur ved Angkor Wat

Idag begynder en fantastisk tre dage cykeltur ved Angkor Wat. Hver aften vender I tilbage til Siem Reap, hvor I overnatter på jeres hotel.

Tempelområdet ved Angkor er kæmpe stort, og vores absolut foretrukne transportmiddel her en cykel. På en cykel kan man nå forholdsvis vidt omkring - men uden af gå glip af detailrigdommen i hele området. På en cykel fornemmer man ligeledes meget bedre hele områdets størrelse. Angkor Wat er i sig selv så imponerende, at man nemt kan bruge en hel dag på blot at udforske dette ene tempel. Vi anbefaler derfor en tre-dage cykeltur fra Siem Reap, så man også når at besøge de lidt mere fjerntliggende templer, hvor man virkelig føler sig som Indiana Jones, da det bestemt ikke er alle turisterne, som når helt herud. Cykelturen foregår i et roligt tempo, så alle kan være med, og skulle man blive træt sidst på dagen, kan man altid få et lift af følgebilen. Hver aften vender man tilbage til Siem Reap i tide til aftensmad og en god nats søvn på et dejligt hotel.

Dag 14 : Afrejse fra Siem Reap

I bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der er afrejse.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 13.012,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok
* 3 nætter på godt turistklassehotel i Bangkok inkl. morgenmad
* Aftentur i Bangkok med Tuk-tuk
* Transport fra Bangkok til Koh Chang
* 4 nætter på Koh Chang på førsteklasses strandresort inkl. morgenmad
* Transport fra hotellet på Koh Chang til 4 Rivers Floating Lodge i Cambodia
* 3 nætter på 4 Rivers Floating Lodge inkl. morgenmad og div. aktiviteter
* Transport fra 4 Rivers Floating Lodge til Sihanoukville (hvorfra I flyver til Siem Reap (ikke inkl. i prisen))
* 4 nætter på førsteklasses hotel i Siem Reap inkl. morgenmad
* 3 dages guidet cykeltur ved Angkor Wat
* Transport fra hotel til lufthavn i Siem Reap

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10429 220120 ET

Andre rejseforslag

Bangkok, Koh Chang & Koh Kood

Efter tre dage i Bangkok går turen til Koh Chang og Koh Kood - oplev det ægte Thailand og kom helt n…

I kongernes fodspor

Rejs i kongernes fodspor i Thailand - en rejse fyldt med spændende historie og kultur og 5* afslapni…

Familieferie i Thailand

Denne rundrejse er specielt sammensat til familier, der ønsker masser af spændende aktivitetsmulighe…