Loading…

Thailand & Cambodia - Det Kendte & Det Ukendte

Styr udenom de mest besøgte steder og oplev nogle ukendte kroge af Thailand og Cambodia.
Måske har I tidligere været i Thailand og vil nu have lidt mere "krydderi" på den næste rejse. Eller måske vil I bare opleve noget, som naboen ikke har oplevet. Fokus i dette rejseforslag er på gode hoteller og lodges - kombineret med autentiske og lidt anderledes oplevelser i både Thailand og Cambodia! I starter i hektiske men fantastiske Bangkok, også kaldet "byen der aldrig sover". Herefter tager I til Koh Chang, en paradis-ø, hvor I har hele fire dage på egen hånd til at slappe af og nyde godt af de aktiviteter, som øen tilbyder. Videre til Koh Kong, hvor I skal bo på et flydende lodge på bredden af en smuk flod. I slutter af i Cambodias hovedstad, Siem Reap, hvor I skal se de fantastiske Angkor Wat templer.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Bangkok
2 Damnoen Saduak marked
3 Bangkok - Koh Chang
4 Fridag på Koh Chang
5 Fridag på Koh Chang
6 Fridag på Koh Chang
7 Fridag på Koh Chang
8 Fridag på Koh Chang
9 Koh Chang - Koh Kong
10 Fridag i Koh Kong
11 Fridag i Koh Kong
12 Koh Kong - Sihanoukville
13 Cykeltur Ved Angkor Wat
14 Banteay Srei, Phnom Bok og Banteay Samre på cykel
15 Fridag i Siem Reap
16 Chau Srei Vibol, Floating village og Roluos på cykel
17 Afrejse Siem Reap

Dag 1 : Ankomst til Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Allerede i aften skal I på oplevelse i Bangkok, nemlig når turen går ud i byen - i tuktuk! Bangkok sover aldrig og nu skal I ud på en mindeværdig guidet tur i gennem det livlige aftenliv. Nattelivet i storbyen er både berømt og berygtet, men mange af byens mest fantastiske steder overses helt om aftenen. På denne aftentur kører man i tuk-tuk gennem byen til nogle af aften-Bangkoks skønneste steder. Besøg nogle af de flotte templer, som ser helt anderledes ud i aftenens lys og besøg 24-timers blomstermarkedet, hvor hverken sælgere eller handlere nogensinde synes at sove. Aftensmaden indtages naturligvis på en af Bangkoks berømte og fantastiske gadekøkkener og med en lokal guide kan I være sikre på at smage det allerbedste "streetfood", byen kan byde på. Typisk sidder man på små plastikstole og vælger flere forskellige lækre retter, som man deler. Det smager himmelsk - og man sidder side om side med de lokale, som snupper sig en bid mad på vej hjem fra arbejde.

Dag 2 : Damnoen Saduak marked

Turen går i dag til Damnoen Saduaks flydende marked. Thailand byder på mange flydende markeder og mange af dem findes kun få timer fra hovedstaden. De farverige købmænd på disse livlige markeder padler langs trængte kanaler i robuste kanoer med lasten fyldt af frisk frugt og grønsager. Der er masser af snak og aktivitet, mens de forsøger at sælge deres varer til de handlende; og at prutte om prisen er en del af det sjove ved at besøge disse markeder. Damnoen Saduak som I skal besøge, ligger cirka 100 km fra Bangkok og er et af Thailands mest kendte markeder. Det livlige marked er bedst tidligt om morgenen før de store menneskermænger finder vej dertil og før varmen for alvor har fået fat.

Dag 3 : Bangkok - Koh Chang

I rejser fra Bangkok til Koh Chang med bil og båd. De næste dage er til fri disposition på "elefant-øen". Lej evt. en scooter og kør på udflugt - mange steder på øen kan man finde helt tomme strande med hvid sand, der er flot flankeret af svajende palmer.

Dag 4 : Fridag på Koh Chang

Dagen er til fri disposition.

Dag 5 : Fridag på Koh Chang

Dagen er til fri disposition.

Dag 6 : Fridag på Koh Chang

Dagen er til fri disposition.

Dag 7 : Fridag på Koh Chang

Dagen er til fri disposition.

Dag 8 : Fridag på Koh Chang

Dagen er til fri disposition.

Dag 9 : Koh Chang - Koh Kong

I dag går turen mod Koh Kong med bil og båd. I krydser den cambodianske grænse på vejen til jeres lodge.

Tæt på grænsen til Thailand - midt på floden i verdens største mangroveregnskov - ligger et ganske særligt lodge: Canvas and Orchids Retreat. Man kan komme hertil ad vandvejen og man får virkelig en fornemmelse af, at være langt væk fra alting. I kan bruge dagene på trekkingture i junglen, kajakture, fisketure - eller måske er det nok blot at ligge på jeres egen store terrasse og og nyde udsigten mens tømmerflåden vugger blidt på floden.

Dag 10 : Fridag i Koh Kong

Dagen er til fri disposition.

Dag 11 : Fridag i Koh Kong

Dagen er til fri disposition.

Dag 12 : Koh Kong - Sihanoukville

I bliver hentet på jeres hotel i Koh Kong og kørt til Sihanoukville, hvorfra I flyver til Siem Reap.

Dag 13 : Cykeltur Ved Angkor Wat

En cykeltur ved Angkor Wat er - efter vores opfattelse - næsten et must, når man er i Siem Reap. Fra cyklen får man virkelig en fornemmelse for størrelsen af området samtidig med, at det er skønt at variere de mange ruinbesøg med lidt bevægelse og vind i håret. Det er den perfekte kombination! Turen foregår i adstadigt tempo, så alle kan følge med. Man besøger både de mest kendte og et par af de mere ukendte templer.

Dag 14 : Banteay Srei, Phnom Bok og Banteay Samre på cykel

I bliver kørt fra jeres hotel til Banteay Srei - et smukt tempel, der også er kendt som 'kvindernes fæstning'. Derefter hopper I på cyklen og triller gennem det smukke landskab til det mindre kendte tempel Phnom Bok. Her tager I de 630 trapper til toppen, hvor der står et charmerende gammelt tempel og I får en smuk panoramaudsigt. Fortsæt derefter til Banteay Samre - et smukt tempel, der er bygget i samme stil som Angkor Wat. Sidst på dagen går turen tilbage til Siem Reap med bus.

Dag 15 : Fridag i Siem Reap

Dagen er til fri disposition.

Dag 16 : Chau Srei Vibol, Floating village og Roluos på cykel

I dag cykler I mod Chao Srey Vibol - et mindre, charmerende tempel, der ligger godt gemt i skoven. Derefter cykler I til en pagode og fortsætter ud på landet. Efter et stykke tid kommer I til den flydende by Kompong Phluk - her skal I med båd. Byen ligger på en af de største søer i Cambodia: Tonle Sap. Efter et hvil i byen fortsætter I til Rolous tempelgruppen - Lolei, Preah Ko og Bakong.

Dag 17 : Afrejse Siem Reap

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : 2.086,00 kr. pr. person

Varighed: 1 dage / 1 nætter

Inkluderet

* Al landtransport, bådtransport og udflugter som nævnt i programmet
* 16 nætter på 4-5 stjernede hoteller
* 16 x morgenmad, 2 x frokost
* Lokale engelsktalende guider
* Fly fra Sihanoukville - Siem Reap (economy)Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10429 221122 ET

Andre rejseforslag

Bangkok, Koh Chang & Koh Kood

Efter tre dage i Bangkok går turen til Koh Chang og Koh Kood - oplev det ægte Thailand og kom helt n…

I kongernes fodspor

Rejs i kongernes fodspor i Thailand - en rejse fyldt med spændende historie og kultur og 5* afslapni…

Familieferie i Thailand

Denne rundrejse er specielt sammensat til familier, der ønsker masser af spændende aktivitetsmulighe…