Loading…

Tango for to i Argentina

En forrygende 12-dages tango-rejse gennem Argentinas åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv, krydret med metropolen Buenos Aires.
Oplev det pulserende Buenos Aires, verdens sydligste by, Ushuaia, tæt på Kap Horn, Patagoniens vilde uberørte natur til halvøen Valdés med hvaler, pingviner og søelefanter. Turen slutter vd verdens største vandfald, Foz de Iguazú, på grænsen til Brasilien og Paraguay.

Dag 1: Ankomst Buenos Aires
Dag 2: Buenos Aires: Halvdagsbyrundtur & tango show med middag
Dag 3: Buenos Aires: Dagen er til fri disposition
Dag 4: Fly til Trelew og transport til Puerto Madryn
Dag 5: Puerto Madryn: Heldagsudflugt til Peninsula Valdes
Dag 6: Fly til Ushuaia
Dag 7: Ushuaia: sejlads på Beagle kanalen
Dag 8: Fly til El Calafate
Dag 9: El Calafate: Heldagsudflugt til Perito Moreno gletcheren
Dag 10: Fly til Puerto Iguazu
Dag 11: Puerto Iguazu: udflugt til den brasilianske side af vandfaldene
Dag 12: Puerto Iguazu: udflugt til den argentinske side af vandfaldene
Dag 13: Transport til Foz do Iguacu lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Buenos Aires
2 Byrundtur og Tango Show
3 Dagen er til fri disposition
4 Fly til Trelew og transport til Puerto Madryn
5 Heldagsudflugt til Peninsula Valdes
6 Fly til Ushuaia
7 Sejltur på Beagle kanalen
8 Fly til El Calafate
9 Heldagsudflugt til Perito Moreno gletsjeren
10 Fly til Puerto Iguazu
11 Udflugt til den brasilianske side af vandfaldene
12 Udflugt til den argentinske side af vandfaldene
13 Afrejse Puerto Iguazu

Dag 1 : Ankomst til Buenos Aires

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Argentinas hovedstad.

Dag 2 : Byrundtur og Tango Show

Dagen begynder med en guidet byrundtur, som kommer omkring nogle af de vigtigste områder i byen. På byens centrale plads, Plaza de Mayo, findes centrum for de vigtigste begivenheder i Argentinas historie. På pladsen ligger domkirken og La Casa Rosada (det lyserøde hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som Evitas balkon, for det var her den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Byens ældste del, San Telmo, er kendt for sine mange tangobarer. I bydelen La Boca kan man opleve argentinsk lidenskab i højeste gear. Spanske og italienske immigranter byggede huse i flere etager af bølgeblik og malede dem i strålende farver, der var rester af skibsmaling. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. Tæt her på finder man fodboldklubben La Boca, Diego Maradonas gamle hjemmebane.

Aftenene bliver uforglemmeig - med en af de mest berømte tango og folklore shows, som Buenos Aires har at byde på.

Dag 3 : Dagen er til fri disposition

Dagen er til fri disposition til at opleve byen på egen hånd.

Dag 4 : Fly til Trelew og transport til Puerto Madryn

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Trelew. Her bliver I igen mødt i lufthavnen og kørt til Puerto Madryn, hvor I har to overnatninger.

Dag 5 : Heldagsudflugt til Peninsula Valdes

Områdets fauna er righoldig på fugleliv samt guanacos, ræve og mange andre dyr. Punta Norte og Caleta Valdés parkerne rummer begge sæler, søelefanter og pingviner. Søelefanterne finder man året rundt. Deres karakteristiske næser og deres størrelse har givet dem deres navn. De voksne hanner kan blive op til 6 meter lange og de kan veje op til 4000 kg. I august fødes deres unger, og man kan se dem på kysterne frem til marts-april. Ved Puerto Pyámides, hvis strande bevogtes af pyramideformede klipper, finder man en koloni af 1500 sæler, der kommer her i begyndelsen af januar for at føde. Fra byen udgår turene i sæsonen til bugten for at se på de store hvalers leg i vandet. Isla de los Pájaros, fugleøen, rummer store kolonier af havmåger og skarve, der kommer her fra september for at bygge deres reder og lægge æg.

Dag 6 : Fly til Ushuaia

Iigen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. I flyver til verdens ende, Ushuaia, hvor I har to overnatninger.

Dag 7 : Sejltur på Beagle kanalen

Sejltur på Beaglekanalen. Her går man ombord på en katamaran, hvorefter turen går mod øst. Man passerer Lapataia og Ensenada bugterne samt Redonda og Estorba øerne, hvorefter der fortsættes ned gennem Beagle kanalen, helt frem til Pajaros og Lobos øerne. Fra Les Eclaireurs fyret går det atter retur mod Ushuaia

Dag 8 : Fly til El Calafate

Vores repræsentant vil sørge for transport fra jeres hotel til lufthavnen i god tid før jeres fly til El Calafate. Igen blive I kørt til jeres hotel og indlogeret - igen for to nætter.

Dag 9 : Heldagsudflugt til Perito Moreno gletsjeren

Perito Moreno Gletsjeren er en af de få stadig tiltagende gletschere i verden, og samtidig en af de nemmeste at komme tæt på. Fra toppen af Andesbjergenes evige snekappe flyder den 60 meter høje og 4 km brede frosne flod af is mod Canal de los Témpanos (Isbjergskanalen) og Magallan-halvøen, hvorved den afskærer smeltevandet fra den nordlige arm, Brazo Rico, fra at komme af med dette til Lago Argentino. Over en periode på 4 - 5 år opbygges derfor kæmpe vandmasser bag gletsjeren, før den i en sønderlemmende larm bryder sammen i et inferno af smeltevand og isblokke. Denne livscyklus synes dog afbrudt siden 1987, hvor dette sidst skete.

Dag 10 : Fly til Puerto Iguazu

Med fly til Iguazú vandfaldene, hvor der er transfer til jeres hotel, hvor I har tre overnatninger.

Dag 11 : Udflugt til den brasilianske side af vandfaldene

Afgang fra hotellet på den argentinske side. Først passeres den internationale bro, hvor man går gennem de paskontrollen, iden der fortsættes langs floden til man ankommer til det brasilianske besøgscenter, der ligger ved indgangen til parken. Herfra foregår transporten i enten private biler eller specielle turistbusser til faldene og gangbroerne, der bringer den besøgende på en tur på ca.1 km ud over faldene, hvor man kan betragte dem fra nye vinkler og få et panoramisk udsyn over faldene på den argentinske side. Fra enden af gangbroerne er der endnu et frygtindgydende møde med Djævlens Gab. Efter besøget går turen tilbage til Argentina.

Dag 12 : Udflugt til den argentinske side af vandfaldene

Besøg på den argentinske side af Iguazú faldene, der ligger ca. 30 km fra Foz do Iguaçu (Brasilien) og 24 km fra Puerto Iguazú. For at komme til gangbroerne, hvorfra der er et pragtfuldt udsyn over faldene, stiger man ombord i et gasdrevent tog. Første stop er de øvre fald, hvorfra man bevæger sig fra den ene åndeløst smukke udsigt til den anden. Ad trapperne når man bunden af faldene. Næste stop er Djævlens Gab, hvor man står af toget, og bevæger sig ud over faldene og de 1100 meter frem til et kig direkte ned i de frådende vandmasser - lukt ned i gabet af djævlens malstrøm.

Dag 13 : Afrejse Puerto Iguazu

Jeres chauffør møder jer på hotellet og sørger for transport til lufthavnen, i god tid før jeres afrejse fra Iguazu lufthavn.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.088,00 pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* Transfers til og fra alle lufthavne i Argentina
* Al landtransport m/spansktalend chauffører
* Alle ovennævnte udflugter m/engelsktalende guider
* 11 overnatninger på valgte hotel katagori inklusiv morgenmad
* 1 x middag (dag 2)
* Entré til Peninsula Valdes, Iguazu vandfald (Argentina) samt Iguacu vandfald (Brasilien)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly & inkluderbare skatter
* Indenrigs fly & inkluderbare skatter
* Lokale lufthavnsskatter
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10984 020120 S

Andre rejseforslag

Argentina, Uruguay & Chile

Oplev tre af Sydamerikas store metropoler på denne rundrejse med vandfald, verdensarv og vin - fra A…

Kør-selv i det nordlige Argentina

En fantastisk luksus kør-selv tur i det nordlige Argentina. Oplev smukke koloniale byer, kontrastfyl…

10 dages krydstogt til den antarktiske halvø

Dette er vores mest populære rejse til Antarktis. Programmet er relativt koncentreret og er derfor p…