Loading…

Tag til karneval i Rio

Tag til Rio og oplev årets fest, når sambamusikken flyder fra hvert et gadehjørne, og gaderne fyldes med glade mennesker, som danser løs og fejrer helligdagene. Fester er der nok af! I Sambadronen kan man opleve det store show med sambaskolerne, der konkurrerer om at blive årets vinder.

Det berømte karneval i Rio varer fem dage og fire nætter. Startskuddet er lørdagen før vores fastelavnsmandag, og festlighederne slutter onsdag morgen. Dette er byens, eller rettere sagt hele Brasiliens, største fest, men festlighederne foregår også i andre brasilianske metropoler.

I Rio de Janeiro får det mildt sagt byen til at gå ud af sit gode skind.

Tusindvis af store og små fester smelter sammen, så man til sidst befinder sig midt i én stor folkefest, der ingen ende synes at tage. Men når det er sagt, så er karnevalet også lukkede fester i klubber, på diskoteker osv.

Det er næsten umuligt at opdrive et hotelværelse i byen under karnevallet, og de fleste hoteller har regler om et bestemt antal nætter, man som minimum skal købe. MEN; vi har skaffet værelser og entrebilletter, og tilbyder nu en helt særlig karnevalspakke til jer, som vil opleve den fantastiske stemning i Rio på dette særlige tidspunkt.

Dag 1: Ankomst til Rio
Ved ankomst til lufthavnen, bliver I modtaget af jeres chauffør, som sørger for transport til jeres hotel ved Copacabana. I overnatter fire nætter på 3* hotel ved Copacabana og kort afstand til Ipanema. Vi kan selvfølgelig op- og nedjustere hotelkategorien afhængig af jeres ønsker og hotellernes ledighed.

Dag 2: Karnevalsparade
Dagen er til fri disposition. Måske skal I have en lille lur? Om aftenen har I nemlig entrebilletter til Karnevalsparaden, som starter sent på aftenen og varer til langt ud på natten. Her oplever I de mange sambaskoler defilere forbi i Sambadromen med store flåder og udstyrsstykker anført af store trommesektioner med dansere, der svinger hofterne til sambarytmerne. Man kan selvfølgelig opgradere billettern afhængig af ønsker til specielle sektioner på Sambadronen.

Dag 3: Fridag
Dagen er fri til at komme sig ovenpå nattens udfoldelser. Så nyd tagterrassen og slik lidt sol. Festen fortsætter dog også denne dag, hvis I har energi til det.

Dag 4: Flere gadefester
Der er masser af gadefester med karnevalsbands, som spiller musik på gaden, og der er drinksvogne på hjul. Det menes, at Rios gader fyldes med op mod 300 bands, så musikken flyder overalt. Der er også flere hoteller, som har flere specialarrangementer. Disse koster dog en del penge og kræver gerne et godt kostume eller særligt outfit.

Dag 5: Afrejse Rio
I mødes i hotellets reception med jeres chauffør, der kører jer til lufthavnen i god tid før afrejse.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 5.540,00 pr. person

Varighed: 5 dage / 4 nætter

Inkluderet

* Transfer lufthavn – hotel t/r
* 4 nætter på 3* hotel med morgenmad
* Entre til Sambadronen for første division sambaskole – sektor 2/3

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Transfer til/fra Sambadronen
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12147 281119 GW

Andre rejseforslag

Samba for to

En forrygende rejse gennem Brasiliens åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv, krydret med afr…

Brasiliens Ukendte Sydstater

Oplev en ukendt side af Brasilien med vinproduktion, dejlige sandstrande og smukke nationalparker me…

Brasilien - det kendte og det mindre kendte

Denne 10 dages rundrejse i Brasilien indeholder to af de absolut mest kendte højdepunkter i Brasilie…