Loading…

Tag På Luksus All Inclusive Badeferie I Mexico

Nyd de fantastiske strande ved Riviera Maya på denne luksus all-inclusive ferie. Her er garanti for at komme helt ned i gear!
Mexico kan tilbyde nogle af de smukkeste sandstrande i verden langs Riviera Maya. Drømmer du om lange strande, svajende palmer og azurblåt vand, så er den caribiske kyst i Mexico stedet for dig. På et all-inclusive hotel kan du komme helt ned i tempo, når det eneste, du skal bryde dit hoved med, er om dagen skal tilbringes ved de lækre strande eller den imponerende pool.

Azul Beach i Puerto Morelos er bestemt ikke det største hotel i Puerto Morelos, men det er kun positivt. Hotellet har alt, hvad man kan bede om, hvis man søger en badeferie eller ønsker at falde ned efter en spændende rundrejse i Mexico. Stranden er hvid, fyldt med blødt sand og uden for resortet er der fine dykkermuligheder – både med snorkel og med flasker.

Azul Beach har 97 velplacerede værelser, hvor flere har fuld eller delvis havudsigt. Alt efter værelsestype er der forskellige beliggenheder på stranden. Servicen er i top og de fire restauranter serverer ikke buffet, men a´la carte med skiftende menuer. Poolbaren er det centrale samlingspunkt og her serveres der internationale og mexicanske drinks. Der falder forholdsvist tidligt ro over resortet, så søger man en god badeferie, et børnevenligt sted eller er man på Honey Moon, så er det den perfekte feriedestination. Personalet gør lige det ekstra, der skal til, for at give gæsterne den oplevelse de kommer for. Ønsker du for eksempel en picnic på stranden på en af de store strand-senge, eller en romantisk middag afsondret fra de andre gæster – så har du fundet stedet.

Vi har endnu et godt bud på et ophold på et all-inclusive ophold ved den caribiske kyst. Der er dog også mange andre muligheder, så søger du noget lidt anderledes så giv os et kald.

Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 7.500,00 pr. person

Varighed: 11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 10 nætter på det femstjernede Azul Beach
* All inclusive

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Lufthavnstransport

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12987 281220 FW

Andre rejseforslag

Yucatan - Eventyr Med Transport

Kom med på en spændende Mexico rundrejse med lidt mere kant! Ruten er lagt for eventyreren, der gern…

Badeferie med egen lejlighed ved den caribiske kyst

Denne badeferie i Mexico er perfekt til den uafhængige familie. Man får egen lejlighed og egen bil…

Familieeventyr I Mexico - Nu Med Strandlejlighed!

Denne unikke rejse til Mexico er specielt sammensat til familier med børn, som gerne vil opleve det…