FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 7.500,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Tag På Luksus All Inclusive Badeferie I Mexico, Mexico

Mexico kan tilbyde nogle af de smukkeste sandstrande i verden langs Riviera Maya. Drømmer du om lange strande, svajende palmer og azurblåt vand, så er den caribiske kyst i Mexico stedet for dig. På et all-inclusive hotel kan du komme helt ned i tempo, når det eneste, du skal bryde dit hoved med, er om dagen skal tilbringes ved de lækre strande eller den imponerende pool.

Azul Beach i Puerto Morelos er bestemt ikke det største hotel i Puerto Morelos, men det er kun positivt. Hotellet har alt, hvad man kan bede om, hvis man søger en badeferie eller ønsker at falde ned efter en spændende rundrejse i Mexico. Stranden er hvid, fyldt med blødt sand og uden for resortet er der fine dykkermuligheder – både med snorkel og med flasker.

Azul Beach har 97 velplacerede værelser, hvor flere har fuld eller delvis havudsigt. Alt efter værelsestype er der forskellige beliggenheder på stranden. Servicen er i top og de fire restauranter serverer ikke buffet, men a´la carte med skiftende menuer. Poolbaren er det centrale samlingspunkt og her serveres der internationale og mexicanske drinks. Der falder forholdsvist tidligt ro over resortet, så søger man en god badeferie, et børnevenligt sted eller er man på Honey Moon, så er det den perfekte feriedestination. Personalet gør lige det ekstra, der skal til, for at give gæsterne den oplevelse de kommer for. Ønsker du for eksempel en picnic på stranden på en af de store strand-senge, eller en romantisk middag afsondret fra de andre gæster – så har du fundet stedet.

Vi har endnu et godt bud på et ophold på et all-inclusive ophold ved den caribiske kyst. Der er dog også mange andre muligheder, så søger du noget lidt anderledes så giv os et kald.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.500,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* 10 nætter på det femstjernede Azul Beach
* All inclusive

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybilletter
* Lufthavnstransport

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12987 281220 FW

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.