FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 10.639,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Strandferie på Martinique, Martinique

Martinique er en del af øgruppen de Små Antiller, hvor en vulkansk bjergkæde skelner grænsen mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Øen er fantastisk smuk med en varieret natur. Den nordlige del af øen består af tropisk skov og sorte sandstrande, hvor man i den sydlige del finder gyldne sandstrande og skønne bugter med en række små øer, der er populære blandt sejlere.
Rejs med og oplev skønne Martinique!

Vi har sammensat denne pakke med tre bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

La Bateliere
Dette hotel giver en rolig og afslappende stemning, hvor man både fra hotellets swimmingpool og restaurant har en fascinerende udsigt over Det Caribiske hav. Værelserne er lyse og rummelige og har alle en balkon, hvor man kan trække sig lidt tilbage i ro og fred. Hotellet har også en strandbar, så man strandbredden kan sidde og nyde sin frokost eller en dejlig kold forfriskning. I nærheden af hotellet er der både mulighed for at komme ud at snorkle, sejle, spille golf og meget andet.

Le Panoramic
Le Panoramic er et lejlighedshotel med swimmingpool og en lille hyggelig have. Alle lejlighederne har balkon og et fuldudstyret køkken, så man selv kan lave mad, hvis man ønsker det eller bare nyde at have plads og private omgivelser. Hvis man også vil have den lokale smagsoplevelse med, ligger der gode og hyggelige restauranter kun 400 meter fra lejligheden. Lejligheden er beliggende i smukke naturomgivelser bare 300 meter fra en kridhvid sandstrand, og i området omkring er der mulighed for udendørsaktiviteter såsom vandsport, golf, ridning, museumsbesøg og meget andet.

La Pagerie
Det 4-stjernede Hotel La Pagerie ligger blot 3 minutters gang fra stranden. Det er moderne indrettet i lyse farver, og så har stedet egen restaurant, udendørs swimmingpool og rummelige værelser. Derudover har La Pagerie et poolbord og bordtennisfaciliteter. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i skønne, grønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde tilværelsen.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 10.639,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly København-Martinique t/r
* 9 nætter på Hotel La Batelière
* 9 dages bileje (Dacia Sandaro 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at opgradere hotellerne:

Le Panoramic
Pris pr. person fra kr. 11.723,-

Hotel La Pagerie
Pris pr. person fra kr. 12.145,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer

14468 300819 BK

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.