FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 11.310,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Strandferie på Martinique, Martinique

Martinique er en del af øgruppen de Små Antiller, hvor en vulkansk bjergkæde skelner grænsen mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Øen er fantastisk smuk med en varieret natur. Den nordlige del af øen består af tropisk skov og sorte sandstrande, hvor man I den sydlige del finder gyldne sandstrande og skønne bugter med en række små øer, der er populære blandt sejlere. Rejs med og oplev skønne Martinique!

Vi har sammensat denne pakke med tre bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

3* Corail Residence
Dette hotel ligger i Sainte-Luce og tilbyder en fantastisk udsigt over det caribiske hav. Hotellet har egen swimmingpool, hvorfra man kan nyde udsigten over det rolige vand og øens bjergtoppe. Hotellet er opført i caribisk stil med masser farver. På hotellets restaurant serveres der både lokale og internationale retter, og fra hotellet kan der arrangeres udflugter rundt på øen.

4* Hotel La Pagerie
Det 4-stjernede Hotel La Pagerie ligger blot 3 minutters gang fra stranden. Det er moderne indrettet i lyse farver, og så har stedet egen restaurant, udendørs swimmingpool og rummelige værelser. Derudover har La Pagerie et poolbord og bordtennisfaciliteter. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i skønne, grønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde tilværelsen.

5* Le Cap Est Lagoon Resort & Spa
Det 5* Le Cap Est Lagoon Resort og Spa er velegnet til jer, som ønsker en smule mere luksus. Resortet ligger helt ud til vandet i den charmerende by Le Francois og byder på smukke udsigter. Der bydes på smukke sandstrande, frodigt tropisk miljø, og rummelige suiter med asiatisk indretning. Uanset om I leder efter en romantisk ferie blot for jer to, eller om I er afsted hele familien, har resortet alt, hvad man kan ønske sig. Her er spa, indendørs & udendørs swimmingpool, restaurant, fitnesscenter med mere.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 11.310,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Fly København-Martinique t/r
* 9 nætter på hotel Corail Residence 3* (uden pension)
* 9 dages bileje (Dacia Sandaro 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at opgradere hotellerne:

La Pagerie (uden pension)
Pris pr. person fra kr. 12.917,-

Le Cap Est Lagoon (inkl. morgenmad)
Pris pr. person fra kr. 14.227,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer

14468 150119 BK

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.