Loading…

Strandferie på Curacao & Aruba

Denne rejse er en perfekt kombination af de to caribiske øer - Curaçao og Aruba.

Rejsen starter Curaçao. Øen er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkeloplevelser. Man kan b.la. opleve barracudaer, farverige koraller og havskildpadder. På Curaçao finder man også Christoffelpark, der er den største nationalpak på øen. Parken summer af liv fra fugle og planter, der ikke er at finde andre steder i verden. Efter 5 dage i Curacaos paradis fortsætter turen til Aruba beliggende i den sydlige del af Det Caribiske Hav som en del af ø-kæden, De Små Antiller. Aruba har hverken bjerge eller floder, men er berømt for sine imponerende kridhvide bountystrande, der fra flere sider anses som nogle af verdens smukkeste.

Dag 1: Ankomst Curaçao
Dag 2-5: Curaçao
Dag 5: Fly til Aruba
Dag 6-10: Aruba
Dag 11: Afrejse fra Aruba

Vi har sammensat pakken med to gode forslag til hoteller på Curacao og Aruba - men du får også forslag til lækre hotelopgraderinger på de to paradisøer.

Boutique Hotel 't Klooster
I området Pietermaai i Willemstad finder man dette charmerende og historiske hotel. Boutique Hotel 't Klooster er et tidligere kloster, der er moderniseret, men stadig har bevaret sin charme. Hotellet har en pool i en hyggelig gårdhave med solsenge og hængekøjer, hvor man også finder lougeområdet. Hotellets restaurant, Restaurant Blessing, serverer middag, og kun et par minutters gang fra hotellet finder man barer og restauranter ned til stranden. Er man til det kulturelle ligger nogle af byens museer kun 5 minutter væk.

Coral Reef
Dette hyggelige hotel ligger Arubas ældste fiskerby. Her er en meget afslappet stemning og glade smil. Værelserne er i en klassisk caribisk stil og hotellet ligger lige på stranden.


Alternative kombinationer med forskellig beliggenhed og standard:

Scuba Lodge & Ocean Suites, Curaçao
Scuba Lodge & Ocean Suites har en fantastisk placering med udsigt over det caribiske hav. På hotellet er der mulighed for at slappe af på deres private, kunstige strand, tage en dukkert i infinity poolen eller poolen i haven eller på terrassen med havudsigt. Derudover tilbyder hotellet også lektioner i sportsdykning, hvis du år rundt med drømmen om et caribisk dykkeeventyr. Som prikken over i’et er det muligt at nyde en gang massage som afslapning på en skøn dag.

MVC Eagle Beach, Aruba
MVC Eagle Beach ligger lige overfor Eagle Beach i et roligt områder, der danner rammerne for en ægte caribisk ferie. Udover at solbade ved den maleriske strand er der også mulighed for at nyde en dag i solen ved hotellets pool med terrasse. Har du lyst til at være lidt mere aktiv, så står hotellets tennisbane til rådighed. I restauranten kan du nyde både caribiske og hollandske á la carte retter.Avila, Curaçao
Avila er et lækkert resort direkte ud til det caribiske hav og tæt ved det historiske kvarter i Willemstad, Curacao. Her fra hotellet kan man nyde den fantastiske udsigt over havet eller gå en tur langs vandet, mens man nyder det fine, hvide sand. Hotellet tilbyder pæne, moderne værelser, hvoraf nogle kommer med altan med udsigt over havet. Der er swimmingpool, spa, træningscenter og en bred vifte af spisemuligheder på resortet. Derudover kan man snorkle direkte fra stranden ved resortet.

Manchebo Beach, Aruba
Manchebo Beach Resort har en dejlig atmosfære og ligger i rolige og smukke omgivelser med stranden lige uden for døren. Resortet er det ideelle sted til ro, forkælelse og afslapning, mens man nyder den utroligt smukke udsigt til havet. Resortet tilbyder udendørs spa med massage, dampbad og manicure. Stedets 3 restauranter sørger hver især for lækker mad, underholdning og levende musik. Værelserne er rummelige og har egen balkon.Kunuku Aqua Resort - All inclusive, Curaçao
Dette all-inclusive resort på Curacao tilbyder en afslappende caribisk ferie kun få kilometer fra flere af de flotte caribiske sandstrande. Resortet består af i alt syv swimmingpools, hvor en af dem er centralt placeret ved siden af barområdet. Derudover er der også en restaurant, legeplads og en lille butik.

Holiday Inn Resor - All inclusive, Aruba
Direkte ved stranden i Palm finder man Holiday Inn Resort. Bliver man træt af svajende palmer, blødt sand mellem tæerne og badning i det azurblå hav, er der tre swimmingpools, fire restauranter samt aftenunderholdning på resortet. Fra resortet er der kort til gode golfbaner og spændende butikscentre.Dag Beliggenhed Vis alle
6 Aruba
7 Aruba
8 Aruba
9 Aruba
10 Aruba
11 Aruba

Dag 1 : Ankomst Curaçao

Velkommen til Curaçao! Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.

Dag 2 : Curaçao

De næste 4 dage (dag 2-5) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.

Dag 3 : Curaçao

Curaçao er kendt for sine fantastiske snorkling- og dykkeroplevelser, og byder på 65 forskellige områder at udforske. Hvis I tager en tur ud i det turkisblå hav, kan I bl.a. opleve barracudaer, havskildpadder og farverige koraler.

Dag 5 : Curaçao

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Curaçao.

Dag 6 : Aruba

Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.

Dag 7 : Aruba

De næste 4 dage (dag 8-11) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.

Dag 8 : Aruba

I dag kan I, hvis I har lyst, udforske Eagle Beach. Stranden er en af verdens bedste strande og ligger lige på den anden side af vejen af jeres hotel. Eagle Beach er berømt for dets uberørte og bløde hvide sand, der består af bittesmå fragmenter fra koraller. Her kan I, hvis I er heldige, møde havskildpadder, der bygger reder, hvor æggene klækkes omkring solnedgang et par måneder om året.

Dag 9 : Aruba

Jeres caribiske eventyr byder på endnu en dag, og igen er det helt op til jer, hvilke tempo det skal foregå i, og hvad der skal opleves.

Dag 10 : Aruba

Nyd det sidste af Aruba, inden hjemrejsen i morgen!

Dag 11 : Aruba

Det er tid til at tage afsked med Aruba. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.530,00 pr. person

Varighed: 11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* Oversøiske fly og fly mellem øerne
* 5 overnatninger på Curaçao
* 5 overnatninger på Aruba
* Tranfers mellem lufthavn og hotel t/r

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hotel Boutique 't Klooster & Coral Reef Beach
Pris pr. person fra 11.530 kr. ,-

Scuba Lodge & Ocean Suites & MVC Eagle Beach
Pris pr. person fra 13.050 kr. ,-

Lions Dive Beach Resort & Amsterdam Manor Beach Resort
Pris pr. person fra 17.050 kr. ,-

Kunuku Aqua Resort All inclusive & Holiday Inn Resort All inclusive
Pris pr. person fra 19.400 kr. ,-

Ikke Inkluderet

* Drikkepenge
* Forsikringer
* Måltider og drikkevarer


14277 260220 AT

Andre rejseforslag

Sol og sommer på Aruba

Hvem kunne ikke bruge 10 dage på en skøn, caribisk strand? Nyd de skønne strande på Aruba! PRISEN ER…

Bade- og snorkelferie på Bonaire

Rejs med til Caribiens lille perle, Bonaire, der er en af Caribiens mest fredelige og stille øer. Øe…

Caribiske badeferie på Curacao

Oplev flotte strande og tag en afslappende ferie på en af Caribiens skønne øer, Curacoa! PRISEN ER I…