FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 14.471,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Strandferie på Curacao & Aruba, ABC øerne

Denne rejse er en perfekt kombination af de to caribiske øer - Curaçao og Aruba.

Rejsen starter Curaçao. Øen er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkeloplevelser. Man kan b.la. opleve barracudaer, farverige koraller og havskildpadder. På Curaçao finder man også Christoffelpark, der er den største nationalpak på øen. Parken summer af liv fra fugle og planter, der ikke er at finde andre steder i verden. Efter 5 dage i Curacaos paradis fortsætter turen til Aruba beliggende i den sydlige del af Det Caribiske Hav som en del af ø-kæden, De Små Antiller. Aruba har hverken bjerge eller floder, men er berømt for sine imponerende kridhvide bountystrande, der fra flere sider anses som nogle af verdens smukkeste.

Dag 1: Ankomst Curaçao
Dag 2-5: Curaçao
Dag 5: Fly til Aruba
Dag 6-10: Aruba
Dag 11: Afrejse fra Aruba

Vi har sammensat pakken med to gode hoteller på Curacao og Aruba - men du får også forslag til lækre hotelopgraderinger på de to paradisøer.

Scuba Lodge & Ocean Suites
Scuba Lodge & Ocean Suites har en fantastisk placering med udsigt over det caribiske hav. På hotellet er der mulighed for at slappe af på deres private, kunstige strand, tage en dukkert i infinity poolen eller poolen i haven eller på terrassen med havudsigt. Derudover tilbyder hotellet også lektioner i sportsdykning, hvis du år rundt med drømmen om et caribisk dykkeeventyr. Som prikken over i’et er det muligt at nyde en gang massage som afslapning på en skøn dag.

MVC Eagle Beach
MVC Eagle Beach ligger lige overfor Eagle Beach i et roligt områder, der danner rammerne for en ægte caribisk ferie. Udover at solbade ved den maleriske strand er der også mulighed for at nyde en dag i solen ved hotellets pool med terrasse. Har du lyst til at være lidt mere aktiv, så står hotellets tennisbane til rådighed. I restauranten kan du nyde både caribiske og hollandske á la carte retter.

Opgraderede hoteller:

Lions Dive Beach Resort
Dette dejlige 4* hotel i Willemstad ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra Curaçao Havakvarium og Mambo strand. Resortet har 137 værelser, 4 restauranter, 2 barer, børnepool, dampbad og fitnesscenter. Alle værelser har balkon eller terrasse. Desuden har værelserne aircondition, pengeskab, faldskærms tv, køleskab, te-og kaffemaskine m.m.

Amsterdam Manor Beach Resort
Få et mindeværdigt ophold på dette smukke resort, der ligger helt ned til en af Arbuas lækre strande. Den hollandsk, koloniale arkitektur skiller sig ud og bidrager til den charmerende stemning på hotellet. Den hvide sandstrand Eagle Beach ligger tæt ved hotellet, og herfra kan man nyde udsigten over det turkisblå vand. Bliver I træt af sand mellem tæerne, kan I selvfølgelig også benytte jer af Amsterdam Manors pool.
Hotellets værelser er hyggelig og er indrettet med respekt for den caribiske kultur. Hotellet har forskellige restauranter, hvor der blandt andet serveres frisk fisk og grillede bøffer.Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.471,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* Oversøiske fly og fly mellem øerne
* 5 overnatninger på Curaçao
* 5 overnatninger på Aruba
* Tranfers mellem lufthavn og hotel t/r

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Scuba Lodge & Ocean Suites & MVC Eagle Beach
Pris pr. person fra 14.471 kr. ,-

Lions Dive Beach Resort & Amsterdam Manor Beach Resort
Pris pr. person fra 16.765 kr. ,-
Ikke inkluderet:* Drikkepenge
* Forsikringer
* Måltider og drikkevarer


14277 201218 HB

Dag 1 : Ankomst Curaçao

Velkommen til Curaçao! Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.

Dag 2 : Curaçao

De næste 4 dage (dag 2-5) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.

Dag 3 : Curaçao

Curaçao er kendt for sine fantastiske snorkling- og dykkeroplevelser, og byder på 65 forskellige områder at udforske. Hvis I tager en tur ud i det turkisblå hav, kan I bl.a. opleve barracudaer, havskildpadder og farverige koraler.

Dag 4 :

Christoffelpark er den største nationalpark på Curaçao og et must for alle der besøger øen. Parken har et rigt udvalg af lokal flora og fauna og summer af lokale fugle og planter. Hvis I er det mindste interesserede i natur, vil dette være en oplagt dagstur.

Dag 5 : Curaçao

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Curaçao.

Dag 6 : Aruba

Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.

Dag 7 : Aruba

De næste 4 dage (dag 8-11) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.

Dag 8 : Aruba

I dag kan I, hvis I har lyst, udforske Eagle Beach. Stranden er en af verdens bedste strande og ligger lige på den anden side af vejen af jeres hotel. Eagle Beach er berømt for dets uberørte og bløde hvide sand, der består af bittesmå fragmenter fra koraller. Her kan I, hvis I er heldige, møde havskildpadder, der bygger reder, hvor æggene klækkes omkring solnedgang et par måneder om året.

Dag 9 : Aruba

Jeres caribiske eventyr byder på endnu en dag, og igen er det helt op til jer, hvilke tempo det skal foregå i, og hvad der skal opleves.

Dag 10 : Aruba

Nyd det sidste af Aruba, inden hjemrejsen i morgen!

Dag 11 : Aruba

Det er tid til at tage afsked med Aruba. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.