Loading…

St. Lucia og Barbados

St. Lucia og Barbados er begge caribiske perler. De byder dog også på vidt forskellige oplevelser. Derfor synes vi, at I skal have muligheden for at opleve begge øer på denne rejse.

Først tilbringer I en uge på fantastiske St. Lucia, hvor regnskovsdækkede bjerge blander sig med vilde kyststrækninger med isolerede bugter og lækre strande. Derefter fortsætter I til Barbados. Her er der både lækre strande, charmerende Bridgetown og store sukkerplantager.

Dag 1: Afrejse fra København. Mellemlanding og overnatning i London.
Dag 2 Ankomst St. Lucia
Dag 3-8: Afslapning på St. Lucia
Dag 9: Fly fra St. Lucia til Barbados
Dag 10-14: Afslapning på Barbados
Dag 15: Afrejse fra Barbados

Vi har sammensat rejsen med to gode 3-stjernede hoteller, men vi giver jer også et par prismuligheder på opgraderede hoteller - husk dog på, at vi selvfølgelig også kan strikke rejsen sammen med nogle af vores mange andre glimrende hoteller.

St. Lucia, Coco Palm
Helt ud til Rodney Bay finder man det charmerende Coco Palm. Resortet er centreret omkring en stol pool, der er omgivet af blomstrede have. Resortet er i ægte caribiske stil, og dets fantastiske beliggenhed gør det til et populært valg blandt mange.

Rostrevor Hotel
Rostrevor Hotel ligger ved vandet på St. Lawrence Gap på Barbados’ sydlige kyst kun 15 minutter fra både lufthavnen og Bridgetown. Hotellets beliggenhed gør det nemt at udnytte områdets mange muligheder for shopping, restauranter og underholdning. På hotellets område finder man desuden to restauranter, en pool med solterasse samt fitnessrum. Værelser og lejligheder er alle farverigt indrettet, hvilket er med til at understøtte den caribiske stemning.


Opgraderede hoteller:

Marigot Beach
Resortet ligger for sig selv - faktisk så meget, at du skal sejle med en lille båd i et par minutter for at komme dertil. Det 4-stjernede resort ligger nemlig i den nordlige del af Marigot Bay, og denne del kan kun nås med en lille båd. På resortet er der to restauranter, hvoraf den ene er en udendørs restaurant omkranset af blomster, og både fra restauranten og fra swimmingpoolen er der udsigt til bugten.

Silver Point
Silver Point ligger på Barbados sydlige spids lige ud til havet. Her kan man nyde udsigten af kite-surfere fra et af hotellets udendørs drømmesenge eller køle ned i hotellets to pools. Hotellet har egen restaurent med en skøn udsigt over vandet. I gådistance fra hotellet finder man Silver Sands Beach, South Point fyrtårn og Barbados Golf Club. I området er der desuden rig mulighed for aktiviteter som cykling, dykning, surfing eller snorkling.


The Hummingbird Beach Resort
I baren kan man sippe på en eksotisk cocktail, mens man nyder udsigten til øens to imponerende pitoner og den smukke solnedgang. Restauranten serverer fransk creole cuisine og et godt udvalg af vine og hver onsdag er der livemusik. Resortet ligger i den nordlige ende af Soufriere på St. Lucias vestkyst. Området omkring resortet er et godt sted at dykke og snorkle, og resortet er et god udgangspunkt, hvis man vil besøge pitonerne.

Yellow Bird
Yellow Bird er et botique hotel i St. Lawrence Gap, et område, der er populært for dets restauranter og livlige natteliv. Her er der både mulighed for at slappe af på stranden, svømme med havskilpadder i bugten og gå ud om aftenen. Værelserne er for nyligt blevet renoveret og er lyst indrette med caribiske farver og har alle havudsigt. Hotellet har egen pool omringet af en lille, frodig have, hvor man finder hotellets restaurant, lounge og bar med udsigt over bugten.


Bay Gardens Beach Resort
Dette 4-stjernede resort er perfekt til både afslapning og oplevelser. Resortet ligger i vandkanten og I området er der forskellige underholdningsmuligheder - få skridt til Splash Island Water Park Saint Lucia og Reduit Beach. Derudover ligger Rodney Bay Marina og Bonne Terres Tropiske Haver kun ca. 3 km derfra. Stedet har to restauranter og flere barer samt en udendørs pool og børnepool og er både velegnet til par og børnefamilier.

Bougainvillea Beach Resort
Dette 4-stjernede resort med en miljøvenlig profil ligger lige på stranden i Christ Churchs Sogn, mindre end 2 km fra Maxwell Beach, Turtle Beach og Dover Beach, og er derfor perfekt til at udforske de smukke strande i området. På resortet findes en børneklub, børnepool og en udendørs tennisbane. Derudover har resortet to restauranter, to lounges samt en poolbar.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.732,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Oversøiske fly og fly mellem øerne
* 1 Overnatning i London lufthavn
* 7 overnatninger på Coco Palm på St. Lucia
* 6 overnatninger på Rostrevor Hotel på Barbados

Det er selvfølgelig muligt at vælge en af de andre foreslåede hotelkombinationer. Vi hjælper jeg også gerne med at finde andre hoteller, så rejsen kommer til at passe lige itl jer.

Marigot Beach & Silver Point
Pris pr. person fra 16.650 kr. ,-

The Hummingbird Beach Resort og Yellow Bird
Pris pr. person fra 17.140 kr. ,-

Bay Gardens Beach Resort og Bougainvillea Beach Resort
Pris pr. person fra 19.390 kr. ,-

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Drikkepenge
* Forsikringer
* Måltider og drikkevarer
*Transfer til og fra hotel/lufthavn.
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

15590 300120 AT

Andre rejseforslag

Krydstogt og badeferie på de caribiske øer

Tag med på krydstogt til skønne Caribien og oplev de forskelligartede øer - Barbados, St. Lucia. St.…

Island hopping Tobago & Barbados

Tag med på 2 ugers afslappende ferie til nogle af Caribiens mest uberørte strande. PRISEN ER INKL. F…

Surprisingly Cuba

Denne Cuba-rundrejse er for dem med spejderånd og sans for eventyr - her oplever man det virkelige C…